Liverpool vs Everton – Oddstips Premier League

Det andre Merseyside-derbyet for sesongen venter, og det er på Anfield at Liverpool vil motta rivalen Everton. Etter tre strake tap i ligaen klarte Liverpool å vinne ukens Champions League-kamp mot Leipzig, noe som kan ha gitt laget tillit etter de siste tunge resultatene. For Everton var formen god med seier borte mot Leeds, kryss borte mot United og seier i FA-cupen etter ekstraomgang mot Tottenham. Men i siste kamp var det tap hjemme mot Fulham med 0-2.

Få velkomstbonusen din på Casumo

Liverpool trenger seier i seriekampen

Regjerende mestere Liverpool har falt til sjetteplass i ligaen etter tre strake tap i Premier League. Selvfølgelig er det bare to poeng opp til fjerdeplassen, men fjorårets overlegenhet kan ikke lenger sees. Mot Leipzig i ukens Champions League så det imidlertid veldig bra ut. 2-0 borte gir laget perfekte forhold og slukket brannene som har oppstått rundt klubben. Det kan imidlertid fort endres ettersom Liverpool i tilfelle tap mot Everton ville samle et fjerde strake ligatap, noe som ikke er veldig vanlig for den store klubben.

Everton er veldig ujevne denne sesongen

Carlo Ancelotti har et godt lag og har også oppnådd gode resultater i store deler av sesongen. Fremfor alt har laget overbevist i cupkampene og seieren mot Tottenham er selvfølgelig imponerende. I Premier League har det imidlertid ikke vært de ønskede resultatene etter årsskiftet, og oddsen viser at det kan være vanskelig med poeng mot Liverpool . Bare to seire på de syv siste seriekampene betyr at laget har mistet i kampen om topp 4. Før kampen mot Liverpool ligger Everton på syvende plass på tabellen.

Blir et veldig interessant Merseyside-derby

Liverpool burde være motivert nok til å vinne og har sannsynligvis rystet av seg de tre strake ligatapene. Det burde bety at laget klarer å vinne mot Everton som ikke er i den beste formen heller. Laget var ekstremt dårlig i 0-2-tapet hjemme mot Fulham sist. Vi tror at Liverpool klarer å vinne kampen og spilte den til odds 1,53 på Casumo.

Vårt oddstips: Liverpool vinner mot Everton til odds 1,53 på Casumo

Team Bettingspesialisten