Atalanta – Juventus – Oddstips Serie A

Juventus er 12 poeng bak serielederne Inter og burde virkelig vinne helgens serierunde. Dessverre for laget er det de fire Atalanta som er motstanderen, et lag som er ett poeng bak Juventus. Med Napoli som jager nedenfra, kan det bli en spektakulær sesongavslutning rundt spill i Champions League. Men for Juventus er ikke Champions League nok, bare gull teller. Skulle de fortsatt ha sjansen trengs en seier mot Atalanta.

Få velkomstbonusen din på LeoVegas på 6000 kr och 100 free spins

Atalanta har funnet en god form

Atalanta har vunnet tre strake kamper og ser sterkt ut før sesongslutt. Laget gikk ut av Champions League i åttendedelsfinalen mot Real Madrid etter to tap, men ga spanjolene en solid kamp hjemme. I Serie A har de vunnet åtte av de siste ni kampene der det eneste tapet har kommet mot Inter, som leder ligaen og stormer om gullet. Før kampen mot Juventus er Atalanta fjerde i Serie A med ett poeng opp til Juventus og to til AC Milan.

Juventus ser ut til å savne gullet

Det virker som en forbannelse å ta ti ligaseire på rad. Celtic hadde ni ligatitler, men klarte ikke å ta et tiende strakt gull. Juventus ser ut til å gjøre det samme, når trener Andrea Pirlo har ikke lyktes like bra som en trener før ham.. Utgangen i Champions League var en skuffelse, og med 12 poeng opp til Inter ser det ut til at det ikke blir noen større tittel for Juventus med unntak av cupen som fortsatt lever.

En jevn og målrettet kamp mellom to dyktige lag

Når Atalanta spiller fotball er det vanligvis mange mål, og Juventus ’kamper har også et høyt målsnitt. Det er mye som tyder på at det blir noe lignende når de møtes i denne utrolig viktige kampen. Atalanta er favoritter etter oddsen, men Juventus er Juventus og kan vinne mot alle lag hvis de spiller på toppen, som oddsen også viser. Vi tror det blir noen mål i kampen og spiller derfor over 2,5 mål til odds 1,60 på LeoVegas

Vårt oddstips: Over 2,5 mål i kampen mellom Atalanta og Juventus i Serie A til odds 1,60. på LeoVegas.

Team Bettingspesialisten