FC Barcelona vs Atletico Madrid – Oddstips La Liga

For en kamp vi må se frem til mellom FC Barcelona og Atletico Madrid. Det er to lag som kjemper om ligatittelen i det siste, og taperen i denne kampen kan ha vanskelig for å vinne ligaen. Atletico leder ligaen på 76 poeng mens Real Madrid og FC Barcelona ligger bak på 74 poeng hver. Derfor er det mildt sagt en spektakulær ligaavslutning som venter med bare fire kamper igjen å spille. Atletico kan være fornøyd med uavgjort så lenge Real ikke vinner sin kamp mens Barcelona virkelig trenger å vinne.

Få oddsbonusen din på ComeOn på 500%

FC Barcelona har fordelen av å spille på Camp Nou

FC Barcelona hadde en veldig tøff start på sesongen, men kjemper nå om ligagullet. Gitt at de gikk ut allerede i åttendedelsfinalen i Champions League, er det en ligatittel som kan redde en ellers veldig svak sesong. Barcelona har ikke vunnet mot Atletico Madrid i de tre siste forsøkene, og selv om de sist vant mot Valencia 3-2, falt laget før det hjemme mot Granada. Derfor trengs det seier nå hvis ligatittelen fortsatt skal være et realistisk mål.

Atletico Madrid kan ta den andre ligatittelen under Simeone

Den dagen Diego Simeone forlater Atletico Madrid, blir det garantert reist en statue over ham. I løpet av sesongen har Atletico Madrid hatt ledelsen i prinsippet gjennom hele sesongen, men etter ganske mange poengtap siden midten av februar har avstanden redusert betydelig. Nå er det bare to poeng, og derfor må Atletico Madrid vinne for å holde avstanden nede til sine rivaler.

Hvem vinner La Liga-toppmøtet?

Med tanke på at Atletico sannsynligvis er ganske fornøyd med uavgjort og har et sterkt forsvar, tror vi på en målløs kamp. Seks av de åtte siste møtene mellom lagene har endt på under 2,5 mål. Det er noe vi tror kan skje selv under denne spektakulære kampen, og oddsen viser at det kan gå inn. Derfor spiller vi under 2,5 mål til odds 2,02 på ComeOn.

Vårt oddstips: Under 2,5 mål i kampen mellom FC Barcelona og Atletico Madrid til odds 2,02 på ComeOn

Team Bettingspesialisten