Manchester United vs Liverpool – Oddstips Premier League

Kampen mellom Manchester United og Liverpool burde egentlig allerede vært spilt. Men takket være United-fans som stormet Old Trafford i en protest mot eierne Glazer, ble kampen utsatt. Derfor spilles nå kampen i stedet, og det er et Liverpool som må vinne for fortsatt å ha sjansen til å nå en plass i Champions League. Et tap og laget er syv poeng bak Chelsea med bare tre runder igjen.

Få en velkomstbonus på Betsson

Manchester United er sannsynligvis motivert

Ole Gunnar Solskjær hvilte hele start elleve i den siste kampen mot Leicester. Kanskje ikke spesielt overraskende med tanke på at Liverpool venter videre. Manchester United har møtt Liverpool to ganger tidligere i løpet av sesongen der kampen på Anfield endte uavgjort mens United vant FA Cup-møtet mellom lagene. Har de det som trengs for å spille Liverpool ut av Champions League? Edison Cavani, Bruno Fernandes og Paul Pogba er alle i god form.

Liverpool må virkelig vinne

Hvis Liverpool skal spille i Champions League neste sesong, trenger de virkelig å vinne mot Manchester United. Sesongen har ikke vært det vi forventet av en regjerende mester. Samtidig har sesongen bestått av mange skader på viktige spillere, og det har også blitt sett på resultatene. Laget er syv poeng bak topp 4, men Liverpool kan trøste seg med at de har to kamper mindre spilt og dermed kan havne ett poeng bak hvis de vinner mot United og den kommende kampen, men oddsen er fortsatt imot dem.

United ødelegger Liverpools Champions League-sjanser

Med tanke på at Solskjær roterte hele laget mot Liverpool sist, er det mye som tyder på at det blir et motivert og sterkt United som også er uthvilt. Vi tror det vil ta avgjørelsen til slutt, og United har vært bedre denne sesongen enn Liverpool. Derfor velger vi også å spille Manchester United som vinnere og få oddsen 3,00 på Betsson.

Vårt oddstips: Manchester United vinner hjemme mot Liverpool med oddsen 3,00 på Betsson

Team Bettingspesialisten