Leicester vs Tottenham – Premier League Oddstips

Den siste runden i Premier League skal avgjøres, og det er mildt sagt spennende i kampen om de europeiske plasseringene. Leicester hadde Champions League-plassen i sine hender, men bare en seier i de siste fire kampene har gjort at laget nå er avhengig av at Liverpool taper poeng hjemme mot Crystal Palace for at det skal bli kamper i Champions League neste sesong. For Tottenham trenger de en seier for ikke å risikere at Everton går over og tar plassen i Europa Conference League.

Få velkomstbonusen din på Comeon

Tar Leicester seier i siste runde?

«The Foxes» er i ferd med å gjenta forrige sesongs mindre smigrende bragder. Da, akkurat som nå, hadde laget en Champions League-plass langt ut i sesongen, men en svak avslutning gjorde at de mistet plassen. Dette har også skjedd i år da Leicester bare har vunnet en av sine fire siste kamper. Derfor er de nå på en dårligere målforskjell enn Liverpool, som har fjerdeplass. Derfor trenger Leicester å vinne hjemme mot Tottenham, mens Liverpool må miste poeng hjemme mot Crystal Palace, for at de skal være kamper i Champions League neste sesong.

Tottenham trenger også å vinne

Å spille i Europa Conference League neste sesong er det Tottenham må sikte på. Men da kan det være behov for seier mot Leicester borte. Det er også en teoretisk sjanse for Tottenham å nå Europa League, men da må de ta tre poeng mens West Ham må tape i siste runde. Tottenham kan godt havne utenfor Europeiska kamper da Everton er på samme poeng, mens Arsenal bare er ett poeng bak. Derfor blir det en spennende runde helt til slutten.

Hvem vinner det store møtet i finalerunden?

Det blir spennende helt til sluttfløyta, men til slutt tror vi fortsatt at Leicester vil lykkes med å vinne. De har sett sterkere ut og avslutter også hjemme, og oddsen har helt klart spillverdi. Derfor velger vi å spille Leicester som vinner i møtet mot Tottenham og få oddsen 2,00 på ComeOn.

Vårt oddstips Leicester vinner hjemme mot Tottenham til odds 2,00 på ComeOn.

Team Bettingspesialisten