Spilltips Tyrkia – Italia – Fotball-EM 2020 med de beste oddsene


EM 2021 starter, og selv om Norge ikke er der, er det mye fotball å se frem til. Vi i Bettingspesialisten gir deg alle de beste kampene gjennom hele turneringen. Først ut er kampen mellom Italia – Tyrkia der vertsnasjonen Italia er store favoritter. Men det kan være til og med fordi Tyrkia har spilt bra til slutt. Hvem vinner den store premieren? Vil det være Tyrkia som kan overraske eller vil favoritten Italia vinne som forventet? På fredag ​​får vi endelig svaret.

Få din velkomstbonus på ComeOn i dag

Kan Tyrkia overraske og ordne poeng mot favoritten?

Tyrkia har vist god form foran mesterskapet. Selvfølgelig har de ikke spilt mot de sterkeste nasjonene i verden, men laget har faktisk bare tapt en kamp på de siste 13 kampene. I omkampen vant de mot Moldova 2-0. Samtidig er det stor forskjell i Moldova hjemme i en treningskamp sammenlignet med Italia borte med hele verden å se på, men oddsen tror Italien vinner.

Italia er store favoritter og bør vinne

Det italienske landslaget klarte ikke å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i 2018, men de skal spille i sommerens europamesterskap. Alle gruppekampene spilles på Stadio Olimpico for Italia, som dermed har hjemmebane. Det vil selvfølgelig være en kjempefordel for det italienske landslaget som har fansen bak seg. Kan de holde på favoritten? Det er mange dyktige spillere i det italienske laget.

Vi tror Italia vinner til slutt

Selv om det kan være jevnt, føles det som om Italia vil ordne dette. De har bedre spillere i alle posisjoner og et lag som føles utrolig sterkt. Italia holder seg vanligvis sterke i mesterskap, og dette kan være en god turnering for italienerne. Derfor velger vi å spille Italia som vinneren til odds 1,57 på ComeOn.

Vårt oddstips: Italia vinner over Tyrkia med odds 1,57 på ComeOn.

Team Bettingspesialisten