Oddstips om England mot Kroatia i fotball-EM

EM er i gang, og selv om Norge ikke er der, er det veldig god fotball å se frem til. England er vert for Kroatia i den første kampen for nasjonen i EM-sammenheng siden England tapte mot Island i åttendedelsfinalen i 2016. Det er imidlertid et helt annet England som spiller denne gangen. Fotballnasjonen er stor favoritt å håper å vinne et mesterskapsgull for første gang siden 1966. Men det vil være tøff motstand direkte i premieren da det er sølvmedaljen fra VM 2018 Kroatia som står for opposisjonen.

Få din velkomstbonus på Mobilebet i dag

Hjemmelaget England ønsker en god start og seieren

England har veldig høye forventninger til denne turneringen og ventes nesten å vinne EM. Dette er ikke så rart med tanke på at EM i stor grad spilles på Wembley. I tillegg har Gareth Southgate en av de mest talentfulle troppene på veldig lang tid. England har Kroatia, Skottland og Tsjekkia i gruppespillet. Det er ingen tvil om at Kroatia er den tøffeste motstanderen. En seier for England i premieren betyr at laget mest sannsynlig også vinner gruppen uten store problemer. Men det kreves en perfekt kamp hvis de skal få alle tre poengene.

Kroatia ble nummer to i verdensmesterskapet i 2018

Alle kroater husker sommeren 2018 med stor glede. Nasjonen med fire millioner innbyggere sto for et strålende mesterskap og nådde helt til finalen i VM. Det var tap mot Frankrike med 2-4, men det var fortsatt en prestasjon landet aldri vil glemme. Det har nå gått nesten tre år siden sølvet og store deler av troppen er igjen. Men noen spillere begynner å bli eldre, og laget har ikke det samme sterke forsvar som i Russland for tre år siden.

Vi tror England vil være i stand til å ta seier hjemme

England har spillere som Harry Kane, Jadon Sancho, Raheem Sterling og mange flere som kan avgjøre kamper. Selv om Kroatia har mange gode spillere, er de ikke like sterke som motstanderen. I hvert fall ikke hvis England spiller på sitt høyeste nivå, noe vi tror de vil gjøre og oddsen viser at England kommer langt. Derfor velger vi å spille England som vinner av kampen mot Kroatia.

Vårt tips: England vinner mot Kroatia til odds 1,67 fra MobileBet

Team Bettingspesialisten