Spania – Sverige – Oddstips fotball-EM med de beste oddsene

Våre naboer Sverige starter sitt EM-sluttspill mot Spania, og vi kan bare håpe på et godt mesterskap for våre naboer. Det vil imidlertid ikke være enkelt mot et lag som Spania som er veldig store favoritter mot Sverige. Flere spillere vil savne kampen på grunn av Corona, inkludert Spanias lagkaptein Sergio Busquets og Juventus Dejan Kulusevski. Men det er gode spillere på banen i begge lag som kan gjøre dette til en fotball fest.

Få din velkomstbonus på ComeOn! i dag

Spania skal vinne ganske enkelt

Gitt spillermaterialet Luis Enrique har til rådighet, burde det ikke kunne ende på annen måte enn seier for spanjolene. Det er spillere i verdensklasse i alle posisjoner. Fra keeper til spiss er det ren klasse. Selv om de ikke har lagkaptein Busquets, har de et lag som vinner mot Sverige. Legg til at Spania også har hjemmebane, noe som ytterligere øker sannsynligheten for seier i EM-kampen.

Hva taler da for en svensk seier?

Egentlig ingenting! Spania er så overlegen Sverige. Selvfølgelig har Sverige tatt poeng mot Spania i EM-kvaliken, men det var i Stockholm. Borte mot Spania er Sverige 0-10 på de tre siste kampene. Kanskje å score et mål være et target for svenskene, men en seier? Glem det! Sverige har absolutt en god organisering og nådde kvartfinalen i VM 2018. Men vi tror ikke det er mulig å vinne mot Spania i Sevilla men men i andre gruppespill kamper er det en sjanse..

Spania vinner lett hjemme

Det krever noe veldig spesielt for Sverige å kunne true Spania, og vi ser det ikke skje. I stedet tror vi at Spania vinner ganske enkelt. Det kan ta tid for Spania å score, da Sverige har en god organisasjon. Men til slutt er vi overbevist om at Spania vil vinne, som oddsen også viser.

Vårt oddstips: Spania vinner mot Sverige med oddsen 1,45 på ComeOn

Team Bettingspesialisten