Finland vs Russland – Oddstips i fotball-EM

Finland drar til St. Petersburg for en tøff kamp mot Russland. At Finland ville bringe tre poeng etter kampen mot Danmark, hadde nok ikke mange forventet. Men etter 1-0 er det akkurat dette som skett. Riktignok var det under helt spesielle omstendigheter på grunn av det som skjedde med Christian Eriksen, men det tar ikke bort hvor imponerende det finske forsvarsspillet var i kampen. Nå møter de Russland som tapte premieren 0-3 mot Belgia. Poeng for Finland og veien til kvartfinalen er definitivt mulig.

Få en oddsbonus fra Mobilebet i dag

Kan Finland overraske igjen?

Det finske laget hadde ikke god form før EM, men er nå på tre poeng av tre mulige etter mesterskapsdebuten. Før kampen mot Russland er de klare underdogs igjen, men med tanke på hvor bra det så ut defensivt mot Danmark, er det definitivt en mulighet for poeng for finnene. I tillegg har laget Teemu Pukki som kan score fra ingenting. Det som taler for Finland bortsett fra den defensive organisasjonen, er at Russland så veldig svakt ut mot Belgia.

Russland imponerte ikke mot Belgia

Det russiske landslaget var sterkt under verdensmesterskapet i 2018 da de kom til kvartfinalen etter blant annet å ha slått Spania i åttendedelsfinalen. I premieren mot Belgia i EM 2021 hjemme var det ikke mulig å kjenne igjen det russiske laget. I løpet av 90 minutter ble de totalt utspilt, og det var egentlig ikke noe positivt å ta med seg fra kampen. 0-3 kunne ha vært 0-7 hvis belgierne hadde vært mer effektive.

Lær deg å være en jevn kamp mellom de to lagene

Russland er ganske klare favoritter, men vi synes oddsen er litt misvisende. Selvfølgelig er Russland et av vertslandene i dette EM, men Finland skal ikke undervurderes, som de viste i premieren mot Danmark. Vi tror det kan være veldig jevnt og en målløs kamp. Derfor spiller vi under 2,5 mål i kampen mellom Finland – Russland og får oddsen 1,61 på Mobilebet.

Vårt bettingtips: Under 2,5 mål i kampen mellom Finland – Russland til odds 1,61 på Mobilebet.

Team Bettingspesialisten

Satse på alle kamper under EM på Mobilebet og hente en velkomstbonus på 500% på Mobilebet