Russland vs Danmark – Oddstips Fotbolls-EM 2021

Det danske mesterskapet har betydd maksimal uflaks og etter null poeng på to kamper kreves en seier mot Russland for å ha en sjanse til å gå videre. Et Russland som vant mot Finland 1-0 hjemme i St. Petersburg. Nå spilles kampen i Parken, og vi håper og tror på en dansk seier. Men det tar mange mål å være sikker på å komme videre.

Få oddsen din bonus på Mobilebet i dag

Russland spiller sluttspill ved uavgjort

Hvis Russland klarer å ta minst ett poeng mot Danmark, er de videre som nummer 2 bak Belgia. Dette forutsatt at Finland ikke vinner mot Belgia. Imidlertid taler alle odds for en dansk seier, og det er ikke så rart. Russland ble totalt utspilt mot Belgia og klarte nettopp å vinne mot Finland med 1-0. Kan de gjøre det samme mot en annen nordisk motstander?

Danmark spilte utmerket mot Belgia

I premieren mot Finland var det tap, men det er vanskelig å trekke noen sportslige konklusjoner gitt hva som skjedde med Christian Eriksen. Mot Belgia derimot var Danmark utmerket, og i første omgang var de bedre enn verdens høyest rangerte fotballag. De ledet også 1-0, men etter at Belgia satt in Kevin de Bruyne, snudde Belgia kampen og Danmark tapte 1-2 i EM 2021.

Vi tror Danmark kan vinne mot Russland

Danmark trenger å vinne mye. Siden Danmark tapte mot Finland samtidig som Russland vant mot Finland, vill en dansk seier bety at alle tre nasjonene står på tre poeng i denne spennende EM-gruppen. Da hjelper ikke gjensidig møte, noe som betyr at målforskjell er avgjørende. Hvis Danmark vinner med mer enn ett mål og Finland taper, blir Danmark plutselig nummer to i gruppen. Vi tror at Danmark vil vinne kampen mot Russland og spille den til odds 1.73 på Mobilebet.

Vårt oddstips: Danmark vinner til odds 1,73 på Mobilebet

Team Bettingspesialisten

Satse på hele fotball-EM på Mobilebet og sikre deg en oddsbonus i dag