Slovakia – Spania – Oddstips EM i fotball

Gruppe E avgjøres, og det er en spennende kamp mellom Slovakia – Spania som står på planen. Spania har bare tatt to poeng i de to åpningskampene. Nå tyder mye på at laget klarer å ta den første seieren i turneringen. Alt annet ville være en virkelig overraskelse. Samtidig skal ikke Slovakia undervurderes ettersom laget vant mot Polen og var nær å score mot Sverige.

Få din oddsbonus på ComeOn

Slovakia trenger poeng for å komme videre

Visst, Slovakia kan gå videre i tilfelle tap, men i så fall blir det den beste gruppen tredje. Men hvis de klarer å score mot Spania, går de garantert videre til sluttspillet. Slovakia har Marek Hamsik og flere andre dyktige spillere. Spørsmålet er imidlertid om det er nok mot et dyktig spansk lag.

Spania må vinne for å komme videre

Det spanske laget har ikke imponert under EM i sin grupp så langt. Mot Sverige og Polen hadde de absolutt overtaket. Men bare et mål på 180 minutter er ikke godkjent. I tillegg har Spania bare spilt rundt ballen uten å ha noen direkte effektivitet. Men nettopp på grunn av det kan det være mange mål mot Slovakia. Det er potensiale i det spanske laget, selv om de mangler verdensstjernene som har ført titler til nasjonen før.

Hvem vinner den spennende kampen?

Spania er utrolige favoritter i dette møtet, og mye tyder på at de vil være i stand til å hente alle tre poengene i EM 2021. Det krever en veldig sterk innsats fra Slovakia for å kunne true Spania i løpet av 90 minutter. Spania vil kunne få Hamsik ut av kampen og da skal det være mulig å få tre poeng. Vi tror at Spania vinner mot Slovakia, som vi også spiller til odds 1,19 på ComeOn.

Vårt oddstips: Vi spiller Spania som vinner mot Slovakia til odds 1,19 på ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra ComeOn og spill på hele sluttspillet til EM