Wales vs Danmark – Oddstips Fotbolls-EM

Danmark har mildt sagt hatt en annerledes turnering, men er fremdeles videre til åttendedelsfinalen etter eliminasjonen mot Russland. Nå venter Wales, nasjonen fra Storbritannia som ble nummer to i en av EMs enkleste grupper. Danmark er favoritter og skal ikke ha noe problem å vinne hvis de spiller på topp. Samtidig har Wales Gareth Bale og et sterkt lag som kom til semifinalen ved EM i 2016.

Få oddsen din bonus på ComeOn

Stopper det her for Wales?

At Wales fikk poeng mot Sveits i premieren er mer flaks enn dyktighet. Laget var totalt utspilt, men klarte på en eller annen måte å score i andre omgang og utligne. Da vant Wales mot Tyrkia 2-0. Mot Italia i den siste kampen, trengte Wales bare å holde tallene nede for å bli nummer to i gruppen. Italia vant 1-0 og Wales er dermed nummer to i gruppe A.

Danmark har et utrolig lag

Dere vet alle EM-historien til Danmark nå. På slutten av første omgang mot Finland fikk Christian Eriksen hjertestans, men overlevde. Imidlertid greide ikke Danmark å finne fokus, men tapte for Finland 0-1. Da ventet Belgia og til tross for en god innsats fra Danmark, greide de ikke å holde Kevin de Bruyne i kontroll. Belgia kunne vinne 2-1. Derfor trengte Danmark å vinne stort mot Russland i den siste kampen. Det gjorde dem også og vant 4-1 og ble nummer to i gruppen, og oddsen er at du kan gå enda lenger.

Danmark er favoritter i åttendedelsfinalen

Danmark er ganske klare favoritter i denne åttendedelsfinalen i EM 2021. Etter den tøffe starten har de funnet riktig sted og har vist at det er kvalitet i laget selv uten Eriksen. Danmark kan godt komme i semifinalen og kanskje til og med vinne EM, da Nederland sannsynligvis vil vente i en kvartfinale. I alle fall tror vi Danmark vinner mot Wales, som vi spiller til odds 1,87 på ComeOn.

Vårt oddstips: Danmark vinner over Wales til odds 1,87 på ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra ComeOn og spill på hele sluttspillet i EM