Belgia vs Portugal – Oddstips fotball-EM

Hvilken kamp vi må se frem til mellom Belgia – Portugal. At disse to gigantene er satt opp mot hverandre allerede i åttendedelsfinalen, føles rart. Men Portugal hadde en tøff gruppe med både Frankrike og Tyskland og endte på tredjeplass i gruppen. Belgia derimot kan veldig godt vinne hele europamesterskapet og ser utrolig farlig ut. Nå ser vi frem til en flott kamp på Estadio de La Cartuja i Sevilla.

Få din velkomstbonus på ComeOn i dag

Belgia har imponert som vanlig

Belgia ble nummer tre i verdensmesterskapet i 2018, og suksessen har fortsatt siden. I EM 2021 vant de alle de tre gruppespillene. Først vant de mot Russland med 3-0. Så ble det seier mot Danmark med 2-1 og Finland med 2-0. Dermed tok laget maksimalt ni poeng, og det er de store stjernene som gjorde det. Kevin de Bruyne kom inn mot Danmark og snudde 0-1 til 2-1 med mål og assist. Romelu Lukaku scoret to av målene i premieren mot Russland og scoret også mot Finland.

Portugal har Cristiano Ronaldo

Det portugisiske landslaget har masse talent og stjerner. Men i dette EM-sluttspillet er det en av de største i fotballhistorien som fortsetter å imponere. Cristiano Ronaldo har scoret fem mål i gruppespillet av Portugals syv mål totalt. Dermed er han på 14 mål totalt i EM. Andre på listen er Platini med 9 mål. Portugal vant EM 2016 etter å ha havnet på tredjeplass i gruppen på tre poeng. Kan de gjøre det samme igjen og vinne EM 2021?

Hvem vinner det store møtet?

Oddsen i denne spennende kampen taler for en jevn kamp, ​​men Belgia er favorittene. Det er ikke så rart ettersom laget så utrolig sterkt ut i denne turneringen. Samtidig tar Portugal poeng mot Frankrike, vinner mot Ungarn og taper mot Tyskland. De har hatt mye tøffere motstand enn Belgia. Vi tror det blir jevnt og at kampen først avgjøres på overtid. Derfor spiller vi uavgjort til odds 3,25 på ComeOn.

Vårt oddstips: Uavgjort under ordinær tid i kampen mellom Belgia – Portugal til odds 3,25 på ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus fra ComeOn og odds på hele EM 2021.