Kroatia vs Spania – Oddstips fotball-EM 2021

Kroatia og Spania kan være en kamp vi kan huske lenge. Spania er veldig store favoritter, men undervurder ikke Kroatia som ble nummer to i verdensmesterskapet i 2018 og har vokst til denne turneringen. Kan de true et Spania som ikke har imponert heller. Uansett blir dette en velspilt kamp mellom to utrolig dyktige lag.

Få din velkomstbonus på Mobilebet i dag

Kroatia har ikke imponert under EM

Mange hadde kanskje forventet at Kroatia skulle være nummer to i gruppen etter England. Men at de ikke ville klare å vinne Tsjekkia i kamp 2 hadde nok ikke så mange forventet. Kroatia startet dette mesterskapet med å tape 0-1 for England. Etter det var det uavgjort mot Tsjekkia. I den siste kampen mot Skottland var det behov for en seier og Luka Modric gikk fram og ledet laget sitt til seier med 3-1.

Spania er vanskelig å analysere

Det spanske landslaget startet med å spille 0-0 mot Sverige. Visst, de hadde mye ball mot naboen vår, men uten å skape for mye. Mot Polen i kampen etter gikk det ikke mye bedre. 1-1 var ikke et resultat som fikk de spanske fansen til å glede seg. Før den siste kampen mot Slovakia var det derfor et presset Spania. Men de gikk ut og kjørte over motstanderen og vant med hele 5-0. Nå må de holde den samme fine kampen mot Kroatia hvis de skal videre til kvartfinalen i EM 2021, og ha en sjanse til å vinne EM.

Tanker før den spennende kampen

Oddsen viser at det blir en spansk seier, men vi er ikke like overbeviste. Spania må ha vunnet 5-0 mot Slovakia, men nå venter mye bedre motstand. Vi tror at Kroatia kan overraske det spanske laget. Derfor spiller vi Kroatia som vinneren til odds 7.00 på Mobilebet.

Vårt oddstips: Kroatia vinner over Spania til odds 7.00 på Mobilebet

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra Mobilebet og odds på hele sluttspillet i EM.