England vs Tyskland – EM i fotball

For en kamp vi må se frem til mellom England – Tyskland i fotball-EM 2021. En av fotballhistoriens største rivalmøter kan virkelig være noe utenom det vanlige. England har en fordel hjemme, men det er Tyskland som har hatt høyeste nivå i turneringen så langt av begge lag. Nå ser vi frem til en av de kuleste kampene fotballverdenen har å tilby. Hvem går videre til kvartfinalen og møter vinneren av Ukraina – Sverige?

Få din velkomstbonus på Comeon

England trenger å få fart på offensiven

England har hatt et godt forsvar under EM 2021 så langt. De har fortsatt ikke sluppet inn et mål under mesterskapet. Samtidig har England ikke overbevist offensivt i det hele tatt. I premieren mot Kroatia ble seieren 1-0. Etter det klarte England ikke å score mot Skottland i en kamp som endte 0-0. Mot Tsjekkia i den siste gruppespillkampen vant de 1-0. To mål foran av Raheem Sterling, ellers ingen mål.

Tyskland kan eksplodere mot England

Tysklands mesterskap har vært noe rart. Mot Frankrike i premieren var de veldig gode spillemessig, men falt 0-1 etter et selvmål av Mats Hummels. Etter det sto Tyskland for sin beste kamp under turneringen da de kjørte over Portugal og vant 4-2. Derfor var forhåpningene høye før møtet mot Ungarn i det siste gruppespillet. Men Tyskland var i stedet nær å gå en reell fiasko. Laget falt bak to ganger, men Leon Goretzka klarte til slutt å gjøre 2-2. Uavgjort var nok til at Tyskland ble nummer to i gruppen bak Frankrike, men hvis de skal vinne EM 2021, har de litt igjen.

Hvem vinner rivalmøtet?

England har en fordel hjemme, men har ikke imponert under EM. Derfor er det noe overraskende at England er favoritter til å vinne møtet etter oddsen. Tyskland er Europas største fotballnasjon og har et høyere nivå enn England. Vi tror Tyskland vil hente den og også vinne kampen til odds 3,05 på ComeOn.

Vårt oddstips: Tyskland vinner mot England med odds 3,05 på ComeOn.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra ComeOn og spill på sluttspillet til EM 2021