Sveits – Spania – oddstips Fotball EM 2021 kvartfinale

Etter at Sveits overraskende slo ut Frankrike etter en oppsiktsvekkende henting, venter Spania i semifinalen i EM 2021. Dette Spania, som ble sterkt avhørt ved starten av turneringen, men som nå har funnet veien med sitt offensive spill. 10 mål på to kamper vitner om at det blir en tøff natt for Sveits som har 120 minutter i beina. Hvem kommer til semifinalen av de to dyktige lagene?

Få en oddsbonus på ComeOn i dag

Kan Sveits overraske igjen?

Det var mildt sagt dramatisk i åttendelsfinalen mellom Sveits og Frankrike. Til tross for at Sveits var nede på 1-3, klarte de å snu og gjøre 3-3. Et vilt slåssende Sveits klarte å ta kampen til straffer, og alle i laget satte straffen. Da Mbappe deretter bommet på den siste straffen, var kvartfinalen et faktum. Sveits vil spille kvartfinalen i EM 2021 og kan dermed fortsatt vinne EM.

Spania har begynt å imponere

Luis Enriques menn er nå ubeseiret i 12 kamper og har begynt å komme i gang. De har bare tapt en av 22 kamper mot Sveits og har scoret 10 mål fremover de 2 siste kampene. I åttendedelsfinalen mot Kroatia var det spennende etter at Spania tapte 3-1 til 3-3. Men i løpet av kampens ekstra tid gikk Morata frem for landet sitt og avgjorde kampen.

Hvem vinner det spennende møtet?

Spania er ganske klare favoritter etter oddsen, og det er ikke så rart. De har et bedre lag og har fått det offensive spillet i orden de siste kampene. I tillegg er forsvaret sterkt og Spania er en av favorittene til å gå virkelig langt. Vi tror de kommer til semifinalen og spiller Spania som vinnere til odds 1,70 på ComeOn.

Vårt oddstips: Spania vinner over Sveits med odds 1,70 på ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en bonus fra ComeOn og spill på hele EM med spillselskapet