Før Tsjekkia – Danmark – Oddstips Fotball-EM 2021 kvartfinal


At Danmark skulle spille kvartfinalen i EM var ingen stor overraskelse før turneringen. Men mange forventet sannsynligvis ikke at Tsjekkia skulle slå Nederland. Men etter en sterk innsats går Tsjekkia nå videre til kvartfinalen, som er den beste prestasjonen til et tsjekkisk landslag siden de kom til finalen i 1996. For Danmark er det en sjanse til å nå semifinalen etter denne merkelige turneringen for laget. Vil det være Danmark eller Tsjekkia som går til semifinalen i EM 2021?

Få din oddsbonus på Mobilebet i dag

Tsjekkia så sterk ut mot Nederland

Tsjekkia har hatt en sterk turnering så langt og kan godt komme i semifinalen selv om oddsen taler for Danmark. Laget så veldig bra ut mot Nederland, men spørsmålet er om det var Tsjekkia som var sterkt eller om det var Nederland som var svakt? Uansett er det interessant å se om Tsjekkia klarer å vinne mot Danmark også, eller om turneringen ender her. Uansett bør Tsjekkia være fornøyd med mesterskapet.

Kan Danmark fortsette på denne veien?

Danmark gikk på et skikkelig smell i den første kampen da Christian Eriksen kollapset på banen. Laget klarte ikke å komme seg og tapte for Finland 0-1. I den andre kampen mot Belgia ble det også tap, selv om Danmark hadde en god prestasjon. Etter det vant Danmark 4-1 mot Russland og mot Wales i åttendedelsfinalen ble det en 4-1-seier. Derfor er laget nå i kvartfinalen.

Vi holder Danmark som favoritter

I denne kvartfinalen i EM 2021 holder vi Danmark som favoritter. De har et sterkere lag og har imponert mer enn Tsjekkia. At Danmark ville tape for Tsjekkia er derfor ikke noe vi ser skje. Men samtidig er det ikke mulig å undervurdere Tsjekkia, som har gjort det bra. I alle fall velger vi å spille Danmark som vinner og få oddsen 2.05 på Mobilebet.

Vårt oddstips: Danmark vinner Tsjekkia til odds 2,05 på Mobilebet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus på Mobilebet og få gode odds på hele EM.