Før England – Danmark på Wembley i EM 2021


England har sjansen til å spille en finale hjemme, men da er det nødvendig å vinne mot Danmark. Det er ingen enkel oppgave da Danmark har sett veldig bra ut de siste kampene. Men har de virkelig det som trengs for å vinne mot et engelsk landslag som ikke har sluppet inn et eneste mål under hele EM-sluttspillet. Men hvis det er noe lag som kan lykkes, er det Danmark som har spilt god fotball i løpet av turneringen.

Få din velkomstbonus på ComeOn

England håper å vinne hele europamesterskapet

Det engelske landslaget er nå to kamper unna å bli historisk og ta landets eneste andre tittel i historien. Men for det kreves en fullstendig opptreden mot Danmark på Wembley på tirsdag. Det er ikke den enkleste oppgaven ettersom Danmark har vært bra, men samtidig ser England veldig sterkt ut. Mot Tyskland vant de 2-0 og i kvartfinalen mot Ukraina vant de 4-0. I tillegg har England ikke sluppet inn et eneste mål i løpet av hele turneringen.

Kan Danmark overraske og komme til finalen?

1992 vant Danmark hele EM, noe som var en kjempeprestasjon. Siden da har nesten 20 år gått, og suksessen har ikke blitt gjentatt. Men nå er Danmark nær siden det bare er en kamp igjen før finalen. Men gitt at det er England som venter, er det langt fra sikkert at det vil være en seier. Men Danmark får ikke mange sjanser til å vinne et EM, så spillerne sies å være ekstremt motiverte.

Hvem går til finalen i begge lag?

England er favoritter etter oddsen og har sett veldig sterke ut under turneringen. Å være i semifinalen og ennå ikke gi inn et mål er selvfølgelig noe som imponerer. Men Danmark er ikke en lett motstander, og vi tror det kan være tøffere enn mange tror. Extra time kan godt være nødvendig for å skille lagen. Derfor velger vi å spille uavgjort i kampen mellom England – Danmark og få oddsen 3.60 på ComeOn.

Vårt oddstips: Kampen mellom England – Danmark ender uavgjort til odds 3.60 på ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en bonus på ComeOn og kom i gang på den beste måten med EM odds