Italia vs Spania – Oddstips semifinale EM i fotball

Hvilken semifinale vi se frem til når Italia og Spania satser på en plass i finalen som spilles på Wembley. Italia er en av favorittene, men det vil definitivt være jevnt mellom de to dyktige lagene. Lagets vei til semifinalen har sett litt annerledes ut da Italia overvant motstanderne med unntak av Østerrike. For Spania er det påkrevd med extra time eller straffer i alle sluttspillkampene. Vil det være straffer som avgjør igjen?

Få din velkomstbonus på Mobilebet

Italia har imponert under turneringen

Av alle lagene i EM 2021 er det sannsynligvis Italia som spilte den beste fotballen. De har en ungdommelig entusiasme i spillet sitt, men er samtidig sterke defensivt. Oddsen taler til deres fordel, og det vil ikke være overraskende om de vinner hele turneringen. Så bra er dette italienske landslaget. Med spillere som Locatelli, Verratti, Chiellini og Immobile er det utrolig kvalitet og en god blanding av unge og erfarne. Det går vanligvis langt i et EM-sluttspill.

Spania har ikke hatt det enkelt

I gruppespillet spilte Spania to uavgjorte og vant ett. Da måtte de møte Kroatia i åttendedelsfinalen. Etter en jevn kamp var det ekstraomgang der Spania scoret to mål og vant kampen med totalt 5-3. I kvartfinalen var Sveits opposisjon. Spania klarte ikke å avgjøre på ordinær tid, men kampen endte 1-1. Etter ingen mål i ekstraomganger var det straffer, og der var Spania bedre og vant kampen.

Hvem går til den store finalen?

Det kan godt være en virkelig jevn kamp i denne spektakulære semifinalen i EM. Spørsmålet er hvem som er sterkest? Vi tror at Italia har vært det bedre laget av de to under EM 2021. Oddsen sierat det kan være jevnt, men det øker spillverdien i Italia. Vi velger å satse på at Italia vinner over Spania og får oddsen 2.49 på Mobilebet.

Vårt oddstips: Italia vinner over Spania til odds 2,49 på Mobilebet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus på Mobilebet og gode odds på EM