EM-finale 2021 Italia vs England Oddstips

Så er øyeblikket vi alle har ventet på endelig her. Det er tid for finalen i fotball-EM, og det er Italia og England som nøyer seg med gullet på Wembley. Begge lag har hatt en veldig god turnering, men nå gjenstår det å se hvem som er best i Europa. Italia er hjemmelaget, men det er England som har fordelen av hjemmebane når kampen spilles på Wembley. Hvem vinner EM 2021?

Få din oddsbonus på Mobilebet i dag

Italia har hatt den vanskeligste veien i sluttspillet

Etter et ganske enkelt gruppespill har Italia spilt to virkelig vanskelige kamper. Selvsagt har ikke kampen mot Østerrike betydd den vanskeligste opposisjonen. Men å vinne mot Belgia i kvartfinalen og mot Spania i en semifinale er imponerende. Nå gjenstår det å se om de kan gjøre det samme mot England som har fordelen av hjemmebane. Oddsen sier at det blir jevnt og Italia må stå for en komplett kamp hvis de skal vinne.

England har fordelen av å spille på Wembley

Det var en veldig hyggelig atmosfære i semifinalen på Wembley da 60 000 syngende briter hadde en grunn til å feire. Etter at England vant mot Tyskland, har de spillet mot Ukraina og Danmark i sluttspillet. For å sammenligne med Italias Belgia og Spania. Men England hadde problemer mot Danmark, men fikk en tvilsom straff i forlengelsen. Harry Kane bommet, men satte retur og tok dermed England til finalen.

Hvem vinner EM-gullet?

Det blir trolig en spennende kamp mellom Italia – England på Wembley. Italia har spilt den beste fotballen i løpet av turneringen, men England spiller på Wembley. Å ha fansen bak seg i en finale vil gi et ekstra spark. Men Italia har vært utrolig bra, og vi tror de kan klare å vinne hele EM 2021. Derfor spiller vi Italia som vinneren mot England og får oddsen 2,90 på Mobilebet.

Vårt oddstips: Italia vinner over England til odds 2,90 på Mobilebet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus på Mobilebet og odds på finalen i EM 2021