Sarpsborg 08 vs Bodø / Glimt – Oddstips Eliteserien

Hvilken kamp vi har å se frem til mellom Sarpsborg 08 og Bodø / Glimt. Bodø / Glimt har etter en sterk sesongstart tapt form litt med bare en seier på de siste fem seriekampene. I tillegg falt de regjerende norgesmestrene til Legia i den første kampen i kvaliken til Champions League. Nå er de oppe mot Sarpsborg 08 som ligger to poeng over nedrykk og dermed i stor grad er avhengig av poeng. Hvem vinner kampen på Sarpsborg stadion?

Få en oddsbonus fra ComeOn i dag

Kan Sarpsborg komme seg?

I den siste kampen mot Sandefjord ble det tap og ganske klart. 0-2 og Sarpsborgs 08 sto for en svak innsats. Men før det vant de mot serieleder Molde hjemme og laget har også vunnet mot Rosenborg nylig. Derfor er det mot topplagene at de har fått resultatene, og Bodø / Glimt er definitivt et topplag. Kan de vinne en ny stor kamp, ​​eller blir det tap mot den regjerende mesteren?

Bodø / Glimt har mistet formen

Forrige sesong var Bodø / Glimt så overlegne at ingen andre hadde en sjanse i Eliteserien. Nå i år startet de sterkt, men i løpet av sommeren har formen avtatt. Bare en seier på de siste fem seriekampene til tross for at opposisjonen var svak. I den siste seriekampen fikk de 2-2 mot Sandefjord. I kvalifiseringen til Champions League tapte Bodö / Glimt for Legia fra Polen. Nå er de favoritter, men trenger en god prestasjon ettersom Sarpsborgs 08 ikke er enkle å vinne mot borte.

Hvem vinner det interessante møtet?

Hvis Bodø / Glimt ikke skal gi Molde sjansen til å trekke seg, trenger de en seier mot Sarpsborgs 08, men det er ikke det enkleste, selv om de har oddsen med dem. Samtidig har de et lag som skal kunne vinne mot Sarpsborgs 08, et lag de ikke har tapt for siden 2016. Derfor velger vi å spille Bodø / Glimt som vinner til odds 1,87 på ComeOn.

Vårt oddstips: Bodø / Glimt vinner over Sarpsborgs 08 til odds 1,87 på ComeOn

Team Bettingspesialisten