Langsiktig odds i Premier League 2021/22 – Oddstips PL

Om mindre enn en måned er det endelig tid for Premier League å starte på nytt. I premiereomgangen er det mange spennende kamper å se frem til, som Manchester United mot Leeds og Tottenham mot Manchester City. Men spørsmålet er egentlig hvem som vinner Premier League 2021/22? Det er alltid spennende å følge britisk fotball, og den kommende sesongen vil ikke være noe unntak. Vi tipper laget vi tror vinner Premier League 2021/22.

Få en velkomstbonus på ComeOn i dag

De er favoritter i henhold til oddsen fra ComeOn

Oddsen for å vinne Premier League er som følger:

  • Manchester City – 1.72
  • Chelsea – 6.00
  • Liverpool – 6.00
  • Manchester United – 7.50
  • Leicester City – 41.00
  • Tottenham – 41.00
  • Arsenal 67.00

Hvem vinner ligaen denne sesongen?

Som oddsen viser er Pep Guardiolas Manchester City favorittene til å vinne. Dette er kanskje ikke så rart med tanke på at de vant i overlegen stil forrige sesong. I år ser det ut til at laget er enda bedre.

Det er imidlertid ikke mulig å undervurdere Chelsea og Liverpool. Manchester United ble nummer to i forrige sesong, men vil ha en vanskeligere tid i år ettersom de andre lagene ser bedre ut, etter oddsen. Men vi nordmenn håper selvfølgelig at Ole Gunnar Solskjær kan lede laget til gull for første gang siden 2013.

Oddstips Premier League – Hvem vinner 2021/22?

Selv om Manchester City er favoritter, tror vi det kan være en overraskelse denne sesongen. Chelsea vant mot Man City i FA Cup-semifinalen og i finalen i Champions League. Chelsea har et utrolig lag og en trener som vet hvordan man vinne titler. Nå har han en hel sesong, og av den grunn tror vi at han kan føre Chelsea til en ny triumf. Derfor velger vi å spille Chelsea som vinner av Premier League til odds 6,00 på ComeOn.

Vårt oddstips: Chelsea vinner Premier League 2021/22 til odds 6,00 på ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus på ComeOn og oppdag odds hele sesongen i Premier League