Frankrike vs Sør-Afrika – Oddstips for OL i menn

Frankrike var en stor skuffelse i premieren mot Mexico og tapte klart etter en veldig svak innsats. Mange hadde trodd at det franske landslaget ville hevne seg etter et svakt EM der de gikk ut mot Sveits. Men etter skuffelsen i første kamp er det ikke mye håp for det franske laget. Men nå har de sjansen til å ta liten hevn hvis de kan vinne mot Sør-Afrika. Et Sør-Afrika som startet med å tape 0-1 mot Japan.

Få en velkomstbonus på ComeOn

Kan Frankrike vinne etter at sjokket?

Det franske laget har ikke hatt en god sommer. I EM var det tap allerede mot Sveits i åttendelsfinalen. Mot Mexico i premieren på OL falt de nok en gang tungt. 1-4 er direkte pinlig og med tanke på at oddsen viste at Frankrike var favoritter, må laget nå prestere mye bedre mot Sør-Afrika, noe du burde være i stand til å gjøre.

Sør-Afrika spilte jevnt med Japan

Etter 0-1 mot Japan er Sør-Afrika nå under press for å vinne mot Frankrike. Dette fordi det blir vanskelig å slå Mexico i finalerunden. Samtidig er det langt fra umulig å kunne true et Frankrike som overhode ikke ser ut til å være i noen harmoni. Men samtidig må du prestere på toppen for å lykkes, ellers blir det ingen poeng.

Hvem vinner den viktige kampen?

Frankrike trenger seier etter tap mens en seier for Sør-Afrika betyr at de har det i egne hender før den siste kampen mot Mexico. Samtidig har Frankrike et lag som vil kunne vinne mot en nasjon med Sør-Afrikas evner. Til slutt tror vi at Frankrike vil være i stand til å vinne mot Sør-Afrika, selv om innsatsen mot Mexico var direkte svak. Derfor spiller vi Frankrike som vinneren på odds 1,16 på ComeOn.

Vårt oddstips: Frankrike vinner mot Sør-Afrika med odds 1,16 på ComeOn

Team Bettingspesialisten