Sparta Praha vs Rapid Vienna – Oddstips Champions League-kvalifiseringskamp

Champions League-kvalifiseringen er i full gang, og det er alltid en glede å se disse spennende kampene. Sparta Praha må vinne etter å ha tapt bortekampen med 1-2. Nå må de score minst to mål for å komme videre, men 1-0 er nok for ekstra tid. Det kan være jevnt og spennende i den tsjekkiske hovedstaden når disse to lagene møter hverandre i en hard kamp. Hvem vinner og tar et skritt nærmere Champions League?

Få en velkomstbonus på Mobilebet i dag

Sparta Praha tapte det første møtet

Det tsjekkiske laget Sparta Praha hadde ikke en morsom kamp i Wien sist. Riktignok tok de ledelsen med 1-0 etter bare tre minutter gjennom Krejci. Men i andre omgang viste Rapid Vienna at de er et godt lag. Knasmullner scoret to mål, og dermed er det Østerrikes fordel før det andre møtet. Spesielt nå som bortemålsregelen er fjernet. En 1-0-seier for Sparta Praha betyr ikke avansement uten ekstra tid.

Rapid Vienna ønsker å gå videre til CL

Champions League er alltid spesiell og Rapid Vienna har aldri spilt i turneringen før. Men de har startet sesongen bra. Først vant de 6-0 mot Wiener Viktoria og i første runde mot Sparta Praha snudde de et 0-1-underskudd til en 2-1-seier. Derfor er det Østerrike som har fordelen, uavgjort tar bortelaget videre og et skritt nærmere Champions League.

Hvem vinner den spennende kampen?

Det har vært mye frem og tilbake i årets kvalifiseringskamp for Champions League. Før bortemålsregelen ble fjernet, var 1-2 borte et veldig godt resultat da 1-0 hjemme er nok for avansement. Men nå må Sparta Praha vinne med to mål for å komme videre, og oddsen viser at det blir jevnt. Å vinne kampen er noe som kan være tøft, men vi tror de kan lykkes. Derfor velger vi å spille Sparta Praha som vinner til odds 2,05 på Mobilebet.

Vårt oddstips: Sparta Praha vinner over Rapid Vienna til odds 2,05 på Mobilebet

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra Mobilebet og odds på hele Champions League