Lillestrøm vs Sarpsborg 08 – Oddstips Eliteserien

Sarpsborg 08 har ikke vunnet på tre kamper og begynner å bli involvert i bunnkampen. Fra å være et topplag i Eliteserien har de siste sesongene ikke vært like imponerende. Akkurat nå er laget bare fire poeng over nedrykk og må derfor begynne å vinne sine kamper. Det vil imidlertid ikke være enkelt mot Lillestrøm som er i god form og kan nå topp 3 hvis de vinner kampen mot Sarpsborg 08.

Få en oddsbonus fra Mobilebet

Kan Lillestrøm fortsette med sitt fine spill?

Lillestrøm er i veldig god form da de ikke har tapt ni kamper. Det har tatt laget opp i toppkampen på tabellen. Med to kamper mindre spilt enn andre topplag betyr to seire at laget går opp til topp 2. Vinn mot Sarpsborg og Lillestrøm er nummer tre på tabellen på Eliteserien med bare Molde og Bodø/Glimt over dem. Det er mildt sagt imponerende.

Sarspborg har ikke vist god form

Sarpsborg 08 spilte i Europa League for noen år siden, men det føles fjernt med tanke på hvordan laget er nå. Bare fire poeng fra nedrykk betyr at laget må begynne å ta poeng. Det er imidlertid ingen enkel kamp som venter og oddsen viser at Lillestrøm er ganske klare favoritter.

Hvem vinner den interessante kampen?

Fortsetter Lillestrøm med sin fine form og vinner mot Sarpsborg, ser det veldig bra ut når nesten halve serien spilles. Hvis de vinner sine kamper neste, er laget involvert og utfordrer for gullet, som ikke mange hadde trodd før sesongen. Derfor er det i det minste en viktig kamp når laget spiller hjemme mot et lag i bunnen. Vi tror at Lillestrøm fortsetter med sin fine form og derfor spiller vi Lillestrøm som vinner mot Sarpsborg 08 til odds 1,88 på Mobilebet.

Vårt oddstips: Lillestrøm vinner over Sarpsborg 08 til odds 1,88 på Mobilebet.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus på Mobilebet og odds på Eliteserien