Australia vs Sverige – Semifinale OL med oddstips

Nabolandet vårt Sverige er klart for semifinale etter å ha vunnet mot Japan 3-1. Der venter Australia, som nådde finalen etter å ha vunnet mot Storbritannia, etter straffer. Sverige er favoritter, men i en semifinale kan alt skje. Australia har tatt poeng mot USA og vant sist mot Storbritannia. Det blir derfor ingen lett kamp for det svenske landslaget.

Få velkomstbonusen din på ComeOn i dag

Australia er underdogs i semifinalen

Det er mildt sagt en spennende kamp for Australia, som aldri har spilt en OL-finale. Men det er tøff motstand og i gruppespillet klarte ikke Australia å ta poeng mot Sverige, men tapte 2-4. Nå har de en sjanse til hevn, men det blir vanskelig ettersom svenskene er veldig vanskelig å slå og har imponert mye og vunnet alle kamper i ordinær tid. Men Australia har et godt lag og kan true hvis de gjør en god kamp.

Sverige er klare favoritter til å nå finalen

Det svenske landslaget startet OL med en bom da de vant mot USA med 3-0. Deretter vant de mot Australia med 4-2 og New Zealand med 2-0. Mot Japan i kvartfinalen hadde Sverige nok en god prestasjon i fotball og kunne vinne kampen 3-1. Dermed kan Sverige nå finalen hvis de klarer å gjøre som i gruppespillet og beseire Australia.

Sverige når finalen i OL 2021

I OL 2021 er Sverige laget som imponerte mest, og de er også favoritter til å vinne turneringen. Da kreves det at de først kommer til finalen og vinner mot Australia. Men med tanke på hvordan det har sett ut så langt i dette OL, tror vi at Sverige vil klare å vinne, som oddsen også viser. Derfor spiller vi Sverige som vinner av Australia til odds 1,75 på ComeOn.

Vårt oddstips: Sverige vinner mot Australia til odds 1,75 på ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en bonus hos ComeOn og sats på OL