OL-finale Sverige mot Canada i fotball for kvinner

Nabolandet Sverige skal spille finale i OL i fotball etter en veldig sterk turnering. Det som står i veien for et gull er Canada, som overraskende kommet seg helt til finalen. Det blir en spennende kamp der Sverige er favoritter til seieren. Hvis de klarer å vinne mot Canada, er dette det første OL -gullet for de svenske fotballdamene noensinne. Men Canada har ikke sluppet inn et mål i kvartfinalen mot Brasil eller i semifinalen mot USA, så det blir ingen lett kamp for Sverige.

Få bonusen din hos Betsson i dag

Kan Sverige ta sitt første OL -gull?

De svenske damene har vært turneringens beste lag så langt. Seier i alle de fem kampene som spilt er imponerende. I gruppespillet ble det seire mot USA så vel som Australia og New Zealand. I kvartfinalen mot Japan vant Sverige 3-1 og i semifinalen mot Australia ble det 1-0. Nå gjenstår det å se om du kan vinne den viktigste kampen av dem alle og ta et OL-gull. Oddsen taler for en svensk seier, men forvent en jevn kamp.

Canada spiller sin første store finale

Ikke mange spådde at Canada ville være i finalen. Etter seier og to uavgjort i gruppespillet, fikk laget Brasil i kvartfinalen. Det var straffer som kreves for å skille lagene, og der var Canada bedre og kunne vinne kampen i OL. I semifinalen mot USA var det og en straffe som tok laget videre da de vant 1-0 etter et straffemål.

Sverige er favoritter

Det blir helt sikkert en tett kamp med defensiv fotball der ingen av lagene vil gjøre unna seg selv. Begge lag har et veldig sterkt forsvar, men det føles som om Sverige er noe sterkere. Derfor spiller vi Sverige som vinner mot Canada til odds 1.85 på Betsson.

Vårt oddstips: Sverige vinner finalen mot Canada og tar OL-gull til odds 1,85 på Betsson.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus på Betsson og odds på OL