Molde vs Haugesund – Oddstips Eliteserien

Molde fortsetter jakten på ligatittelen samtidig som de også er videre i kvalifiseringen til Europa Conference League. Nå er det Haugesund som venter hjemme på Aker stadion. Molde leder serien fem poeng foran fjorårets mester Bodø/Glimt men fikk bare 1-1 mot Lillestrøm i den siste seriekampen. Det har imidlertid vært pause i Eliteserien på grunn av cupspill, men nå er Eliteserien endelig tilbake. Molde er klare favoritter, men Haugesund har hatt en god sesong og en seier for gjestene ville bety at de rykker opp til en delt andreplass.

Få en velkomstbonus hos Nordicbet

Molde har spillt mange kamper

Molde har spilt mange kamper i løpet av sommeren med kamper nesten hver tredje dag. Mot Servette i Europa League, gikk Molde videre til neste kvalifiseringsrunde etter å ha vunnet 3-0, men tapte 0-2 på bortebane. Laget har også møtt Spjelkavik og Hodd i cupen og håper å ta en ny seier mot Haugesund. Et tap og de lar de andre lagene nærme seg mens en seier betyr at de holder avstanden på fem poeng.

Haugesund er bra i år

Haugesund har en sterk sesong og har bare tapt en av de åtte siste kampene i Eliteserien. De har tilbudt en god fotball i løpet av sesongen, og skulle de overraske og vinne mot Molde, er de bare fem poeng fra førsteplassen med en kamp mindre spilt. Men det blir en tøff kamp mot et virkelig godt lag.

Molde er favoritter av en grunn

Selv om laget har spilt mange kamper, er det en grunn til at Molde er favoritter. De ser ganske enkelt veldig sterke ut for øyeblikket, og oddsen taler også for en klar seier. Derfor velger vi å spille Molde som vinner over Haugesund og få oddsen 1,44 på Nordicbet.

Vårt oddstips: Molde vinner Haugesund til odds 1,44 på Nordicbet

Team Bettingspesialisten

Motta en oddsbonus på Nordicbet og odds på Eliteserien