Zalgiris vs Bodø/Glimt – kvalifiseringskamp for Europa Conference League

Regjerende mester Bodø/Glimt er bare et dobbeltmøte mot Zalgiris fra å spille i Europa. Laget hadde ingen sjanse i Champions League-kvalifiseringen mot Legia, men har slått Valur og Prishtina etter dette i kvalifiseringen til Europa Conference League. Nå er det mye som tyder på at laget er i stand til å nå gruppespillet, som ville være første gang noensinne.

Få en velkomstbonus på €50 på Casumo

Hjemmelaget Zalgiris får det tøft

Zalgiris klarte å vinne mot Linfield i Champions Leagues første kvalifiseringsrunde. Men så tapte laget mot Ferencvaros fra Ungarn. I kvalifiseringen til Europa League deretter ble det også tap mot Mura. Nå har Zalgiris en sjanse til å nå Europa, men det blir tøft. Det litauiske laget når vanligvis ikke gruppespillet.

Kan Bodø fortsette med sin fine form?

Andre halvdel av juli og første halvdel av august har vært bra for Bodø/Glimt. De vant mot Rana og Jukeren i cupen. I tillegg har de slått ut Valur og Prishtina. I den siste seriekampen i Eliteserien mot Lillestrøm ble det også seier. Nå skal det bare en seier til mot Zalgiris for å få 40 millioner kroner som gruppespillet i Europa Conference League gir.

De vinner kampen i kvalifiseringen i Europa Conference League

Til tross for bortekamper er Bodø/Glimt ganske klare favoritter, i henhold til oddsen. Det sier noe om hvordan det skal ende i dette dobbeltmøtet. Men vi tror at Bodø/Glimt vil ordne seieren i den første kampen også. Det ser ut til at de har funnet tilbake til den fine formen i løpet av sommeren som de hadde forrige sesong. Derfor spiller vi Bodø/Glimt som vinner borte mot Zalgiris til odds 1,66 på Casumo.

Vårt oddstips: Bodø/Glimt vinner borte mot Zalgiris til odds 1,66 på Casumo

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra Casumo og spill på Europa Conference League