Rosenborg vs Rennes – Oddstips Playoff Europa Conference League

Norske Rosenborg ser ut til å ha det vanskelig å nå gruppespillet i Europa Conference League. Etter 0-2 borte mot Rennes, trengs det noe spesielt for å snu dette. Da er det viktig for Rosenborg å være like effektive foran mål som de har vært i de to andre kvalifiseringsrundene i Europa Conference League. Men i det første møtet mot Rennes så det ikke bra ut og franskmennene var for gode og kunne også vinne 2-0 rettferdig. Nå venter vi på retur på Lerkendal stadion i Trondheim.

Få en velkomstbonus på LeoVegas

Rosenborg trenger å score mange mål

2-0 til Rosenborg betyr ekstra tid så Trondheim-klubben må vinne 3-0 for å gå videre umiddelbart. Det blir ikke lett mot Rennes, som har sluppet inn totalt to mål på de fire siste kampene. Laget er også ubeseiret etter tre runder i Ligue 1. Men Rosenborg vant 5-0 hjemme mot Odd i helgen i Eliteserien og i de tre siste hjemmekampene har Rosenborg totalt 15-2 i målforskjell. Det er lite det som taler for avansement sammen med all rutinen fra Champions League.

Rennes har startet sesongen sterkt

Den franske klubben Rennes var ikke en morsom trekning for Rosenborg. Den franske klubben må være i begynnelsen av sesongen, men et uavgjort mot Lens, Brest og en seier mot Nantes er resultatet så langt. I tillegg hadde de ingen store problemer med å vinne mot Rosenborg i det første møtet i en kamp som endte 2-0.

Rosenborg vinner, men er det nok?

Det er alltid vanskelig i dobbeltmøter, men Rosenborg bør kunne vinne. En seier med 1 mål er ikke nok, som begge klubbene vet om. Vi tror dette kan bety at Rosenborg ordner seieren, men hvis det er nok til å gå videre, er det ikke så sannsynlig i henhold til oddsen. Men vi tror at Rosenborg kan vinne på hjemmebane. Derfor spiller vi Rosenborg som vinner over Rennes til odds 3.30 på LeoVegas.

Vårt oddstips: Rosenborg vinner hjemme mot Rennes til odds 3.30 på LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus fra LeoVegas og odds på Europa Conference League