Bodø/Glimt vs Zalgiris – Oddstips for Europa Conference League

Den norske regjerende mesteren Bodø/Glimt har avgjørelsen i egne hender når Zalgiris venter i returkampen i kvalifiseringskampen for Europa Conference League. Det første møtet endte 2-2 etter at Bodø/Glimt tapte 2-1 til 2-2 i kampens siste minutt. Men med fordelen av hjemmebane, bør det være mulig å vinne mot Zalgiris, og alt som trengs er en seier for å komme videre. Dette er noe Bodø/Glimt bør klare når opposisjonen er Zalgiris fra Litauen.

Få en velkomstbonus på Norgesspill

Bodø/Glimt er klare favoritter

Forrige sesong vant Bodø/Glimt Eliteserien komfortabelt, men i år har det ikke gått like bra. Men i det europeiske spillet har det gått ganske bra etter tapet mot Legia Warszawa i kvalifiseringen til Champions League. Etter tapet mot polakkene har norgesmesteren vunnet mot både Valur og Prishtina for å være ett skritt fra gruppespillet. Etter 2-2 borte er seier på hjemmebane nok til å nå lagets første europeiske gruppespill noensinne.

Zalgiris har gjort det bra

Zalgiris fra Litauen gikk videre fra den første kvalifiseringsrunden til Champions League ved å vinne mot Linfield. Etter det ble ungarske Ferencvaros for vanskelig akkurat som Mura i kvalifiseringen til Europa League. Nå kan vi håpe at de også mislykkes i Europa Conference League. Bodø/Glimt burde klart å vinne dette, men Zalgiris viste med sin sene scoring at de aldri gir opp.

Bodø/Glimt går videre til Europa Conference League

Etter at Molde tapt ut mot Trabzonspor på straffer samtidig som Rosenborg har et tøft 0-2-ulempe for å møte Rennes, står Norges håp i Europa for Bodø/Glimt. Den norges regjerende mesteren har vist god form på slutten og er nå bare to poeng bak Molde i Eliteserien. I følge oddsen burde de relativt enkelt kunne vinne mot Zalgiris hjemme, og vi tror og håper at dette vil være tilfelle. Derfor spiller vi Bodø/Glimt som vinnere over Zalgiris til odds 1,24 på Norgesspill

Vårt oddstips: Bodø/Glimt vinner over Zalgiris til odds 1.24 på Norgesspill

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus på Norgesspill og spill i Europa Conference League