Sverige mot Spania – Oddstips VM -kvalifisering

Nabolandet vårt Sverige er nummer to i gruppe B etter to seire av to mulige i kvalifiseringen så langt. Nå blir det imidlertid mye vanskeligere motstand når Spania kommer på besøk til Stockholm. Spania har vunnet to av tre kamper, men tapte poeng mot Hellas. Derfor er det Sverige som går opp i serieledelsen hvis de skulle vinne mot Spania. Det blir ikke en lett oppgave fordi Spania er et lag i verdensklasse. Men Sverige er gode på hjemmebane og har et spennende lag.

Få en velkomstbonus på Mobilebet

Kan Sverige overraske og vinne?

Sverige har ikke spilt en konkurransekamp siden de forlot EM 2021 mot Ukraina i åttendedelsfinalen. I samme turnering møtte de Spania og klarte 0-0. Når flere erfarne spillere sluttet, er mye avhengig av Emil Forsberg og Victor Lindelöf. Emil Forsberg har fått en god start på sesongen i Leipzig og har scoret fem mål på de fem siste landskampene. Sverige har også en ny kaptein i Victor Lindelöf.

Spania sikter mot gruppeseier

Spania leder for øyeblikket gruppe B, men har mistet poeng mot Hellas. Derfor ville de trenge en seier borte mot Sverige for å ha grepet om den direkte billetten til VM 2022 i Qatar. Spania har et veldig godt lag og nådde semifinalen i EM, selv om spillet ikke imponerte for mye da spanjolene spilte ineffektiv fotball. Men det er dyktige spillere i det spanske laget som har mange spillere i Champions League.

Hvem vinner det spennende møtet?

Det blir helt sikkert en jevn og tett kamp på Friends Arena i Stockholm. Sverige har et mer offensivt lag nå enn i EM, men Spania er fortsatt favoritter i henhold til oddsen. Derfor tror vi at Sverige vil være ganske defensivt, noe som burde gi få mål i kampen. Av denne grunn velger vi å spille under 2,5 mål i kampen mellom Sverige – Spania til odds 1,67 på Mobilebet.

Vårt oddstips: Under 2,5 mål i kampen mellom Sverige – Spania til odds 1,67 på Mobilebet

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus på Mobilebet og sats på VM-kvalifiseringen