Latvia mot Norge – Oddstips VM-kvalifisering

Etter at Norge overraskende scoret poeng mot Nederland, er det helt åpent i gruppe G i VM -kvalifiseringen. Norge står på sju poeng etter fire kamper, noe som er like mye som Montenegro og Nederland. Tyrkia er laget som leder gruppen på åtte poeng. Dermed er det veldig jevnt og skulle Norge vinne mot Latvia, ser det bra ut når halve kvalifiseringen er ferdig. Men tre poeng er et must mot Latvia til tross for bortekamp.

Få en velkomstbonus på ComeOn

Latvia vant sin siste kamp

Latvia er nest sist i gruppen og startet VM-kvalifiseringen veldig dårlig med to strake tap. Men siden har laget tatt poeng borte mot Tyrkia og vunnet mot Gibraltar. Derfor har laget også fire poeng og en seier mot Norge betyr at de er med i kampen om de to beste plassene på tabellen. Men oddsen viser at det blir en lett seier for Norge.

Norge har begynt å få resultater

Norge startet VM-kvalifiseringen med å vinne mot Gibraltar, men deretter var det et tungt tap mot Tyrkia med 0-3, men Norge klarte deretter å vinne mot Montenegro. I onsdagens kamp mot Nederland gjorde Erling Braut Haaland 1-0 i minutt 20. Men Klaasen utlignet og kampen i fotball endte 1-1, noe som er et godt resultat for Norge. Vinner de mot Latvia nå, ser det bra ut.

Vi vinner kampen ganske enkelt

Selv om Latvia overraskende tok poeng mot Tyrkia på bortebane, vinner Norge helgens kamp. Vi har et mye bedre lag og med Haaland fra Bundesliga i angrepet bør det definitivt bli mål. Norge viste mot Nederland at de kan stå opp til virkelig gode nasjoner og spille fin fotball. Spiller for spiller, er Norge mye bedre, noe vi tror vil vise seg. Derfor velger vi å spille Norge som vinner mot Latvia og få oddsen 1,30 på ComeOn.

Vårt oddstips: Norge vinner mot Latvia til odds 1.30 på ComeOn

Team Oddsgurun

Få en oddsbonus fra ComeOn og odds på VM -kvalifiseringen