Sveits vs Italia – Oddstips VM -kvalifisering med høyest odds

Gruppefinalen i gruppe C venter når de regjerende europamesterne Italia reiser til Sveits for en vanskelig bortekamp. Italia imponerte enormt under EM da de vant hele turneringen etter å ha vunnet mot England i finalen. Men Sveits gjorde også et veldig godt EM da de gikk til kvartfinalen, men tapte på straffer mot Spania. I kvalifiseringen til VM har begge lag vunnet alle kampene sine, men den trenden blir brutt etter kampen på St. Jakob-Park i Basel.

Få en velkomstbonus fra Mr Play i dag

Sveits er vanskelig å slå

Sveits er ekstremt sterke på hjemmebane. Faktisk har de ikke tapt en konkurransekamp hjemme siden 2019, og da var det etter straffer mot England. Men da lagene møttes i EM, var det stor forskjell. Italia vant 3-0 og var totalt overlegne. På hjemmebane er imidlertid Sveits et helt annet lag, og det kan være jevnere enn mange tror, ​​selv om Italia er favoritter i henhold til oddsen.

Italia er den regjerende Europamesteren

Italia pleide å være et av Europas mest hatede lag. Men i dette EM spilte laget en veldig fin fotball og ble elsket av hele fotballverdenen. Etter et utrolig gruppespill vant de mot Østerrike, Belgia, Spania og England for å ta gullet. Derfor er det ikke overraskende at Italia er favoritter, men oddsen taler for en jevn kamp. Det blir interessant å se hvordan Italia klarer seg uten sin leder Chiellini, men det er nok gode spillere på det italienske landslaget fra Serie A.

Hvem vinner toppmøtet?

Av alle kvalifiseringskampene denne landslagspausen er Sveits – Italia den mest interessante. Men spørsmålet er hvem som vinner kampen. Vi tror det kan være så jevnt at det ikke er mulig å skille lagene etter 90 minutter spilt. Derfor velger vi å spille uavgjort og få oddsen 3,60 på Mr Play.

Vårt oddstips: Kampen mellom Sveits og Italia ender uavgjort med odds 3.60 på Mr Play

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra Mr Play og odds på VM -kvalifiseringen