RB Leipzig vs FC Bayern – Oddstips Bundesliga

Et spennende møte venter i Bundesliga når RB Leipzig og FC Bayern møter hverandre etter landslagspausen. Forvent en spennende og velspilt kamp mellom to lag fylt med dyktige spillere. Bayern har startet sesongen med to seire og uavgjort pluss en seier mot Dortmund i den tyske supercupen. RB Leipzig har ikke hatt en like sterk start på sesongen, men tapte to av de tre åpningskampene. Hvem tar alle tre poengene på Red Bull Arena i Leipzig?

Få en velkomstbonus på ComeOn

RB Leipzig trenger et godt resultat

Etter å ha tapt mot både Mainz og Wolfsburg i begynnelsen av sesongen, trenger RB Leipzig tre poeng. Men det er ikke en lett motstander som kommer på besøk da det er FC Bayern. Leipzig mistet treneren til Bayern München, men laget kan vanligvis spille jevnt mot Bayern. I de syv siste kampene mellom lagene i Bundesliga har de riktignok bare vunnet en gang. Men fire kamper har endt uavgjort og det er vanligvis en fin fotball som spilles.

FC Bayern er knappe favoritter

Hvis vi ser på oddsen, er Bayern favorittene, men det er fortsatt høye odds på borteseier. FC Bayern mangler både Coman og Tolisso, men har en tropp som lar dem mønstre en god startelleve uansett. Bayern startet sesongen med å spille 1-1 mot Mönchengladbach, men har siden vunnet mot både FC Köln og Hertha Berlin.

Hvem vinner toppmøtet?

Leipzig har ikke fått starten de ønsket, og med en ny trener kan det ta litt tid. Nå venter sesongens vanskeligste motstandere, og det er viktig for Leipzig å gi alt. Men vi synes det blir for tøft og at gjestene er for sterke. Derfor spiller vi FC Bayern som vinner og får oddsen 2,10 på ComeOn.

Vårt oddstips: FC Bayern vinner borte mot RB Leipzig til odds 2.10 på ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra ComeOn og finn odds på Bundesliga