Tyrkia mot Norge – Oddstips VM Kvalifisering 2022

Tyrkia mot Norge - Oddstips VM Kvalifisering 2022

Norge spiller sin viktigste kamp så langt når laget drar til Istanbul på bortekamp mot Tyrkia. Et tap vil bety at Norge faller til tredjeplass i gruppen og dermed ligger bak både Nederland og Tyrkia. Akkurat nå er Norge på samme poengsum som Nederland med 13 poeng. Tyrkia er tredje på 11 poeng. Det norske landslaget er underdogs, men de har en god form samtidig som Tyrkia ikke har imponert etter EM-sluttspillet. Derfor blir det en spennende kamp på Ülker Stadyumu i Istanbul.

Få en oddsbonus fra Mr Play i dag

Tyrkia tapte stort mot Nederland

Tyrkia var i god form foran sommerens EM-sluttspill. Men der gikk det ikke bra i det hele tatt med tap mot Italia, Wales og Sveits. Det har ikke gått særlig bedre etter EM. 2-2 hjemme mot Montenegro og 1-6 mot Nederland er ikke resultater som tar en nasjon til fotball VM. Nå håper vi at den dårlige formen fortsetter for tyrkerne.

Norge er i rute, men trenger seier

Gitt at vi fortsatt må møte Nederland på bortebane, er det et reelt behov for en seier for Norge mot Tyrkia. Dette er fordi Tyrkia har en enkel avslutning på kvalifiseringen. Skulle det bli et tap for Norge, er veien til VM-sluttspillet veldig lang. Norge hadde en god samling sist med poeng mot Nederland og seire mot Latvia og Gibraltar. Kan laget ta hevn mot Tyrkia for tapet med 0-3 hjemme sist?

Norge vinner sensasjonelt

Selv om oddsen ikke taler for Norge, tror vi de kan vinne. Både Håland og Ødegaard har vist god form i henholdsvis Champions League og Premier League. Vi tror at Norge vil klare å vinne borte mot Tyrkia. Derfor spiller vi Norge som vinner mot Tyrkia og får oddsen 3,60 på Mr Play.

Vårt oddstips: Norge vinner borte mot Tyrkia til odds 3,60 på Mr Play

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra Mr Play og oddse på VM -kvalifiseringen