Sverige mot Kosovo – Oddstips VM Kvalifisering

Sverige mot Kosovo - Oddstips VM Kvalifisering

Nabolandet vårt Sverige falt mot Hellas sist etter å ha tidligere overrasket og vunnet mot Spania på hjemmebane. Nå må Sverige ta tre poeng hjemme mot Kosovo, noe det svenske landslaget burde klare. Dette til tross for at de savner Zlatan Ibrahimovic som har trukket seg på grunn av skade. Sverige burde kunne vinne da de vant 3-0 i Kosovo i mars.

Få en oddsbonus på Mobilebet

Sverige er favoritter på hjemmebane

Sverige hadde vunnet alle kampene i fotball VM-kvalifiseringen, men tapte sist mot Hellas på bortebane. Nå møter de Kosovo på hjemmebane og bør kunne vinne. Alt annet ville være en reell fiasko og ville også bety at Hellas kan ta igjen på svenskene. Men Sverige bør kunne vinne mot Kosovo hjemme på Friends Arena i Stockholm. De har dyktige spillere som Emil Forsberg, Dejan Kulusevski og Manchester Uniteds Victor Lindelöf.

Kosovo håper å overraske

Kosovo har tatt poeng mot Hellas og vunnet mot Georgia. Men at de kommer til VM er usannsynlig. Spesielt med tanke på at de har en tøff gjenværende tidsplan for VM-kvalifiseringen med både Hellas og Spania på bortebane. Hvis de skal ha en sjanse til å bli nummer to, må de vinne alle de resterende kampene, noe som blir vanskelig, om ikke umulig.

Sverige vinner kvalifiseringskampen

Sverige viste sist mot Kosovo at de er et bedre lag. Hvis det svenske landslaget klarte å vinne mot Spania på hjemmebane, burde de også kunne ta en seier mot Kosovo. Alt annet ville være direkte flaut for naboen vår. Men vi tror at Sverige vil klare å vinne mot Kosovo på Friends Arena i Stockholm. Derfor spiller vi Sverige som vinner mot Kosovo til odds 1,32 på Mobilebet.

Vårt oddstips: Sverige vinner hjemme mot Kosovo til odds 1,32 på Mobilebet

Team Bettingspesialisten