Bodø / Glimt vs CSKA Sofia – Oddstips Europa Conference League

Bodø/Glimt gjør en imponerende første sesong i Europa og kampene mot Roma har fått fotballverdenens øyne til å rette seg mot den norske småbyen. Etter fire kamper leder laget gruppen med 8 poeng og er fortsatt ubeseiret. Nå venter CSKA Sofia på hjemmebane, et lag som ligger sist i gruppen. Seier i denne kampen og den norske klubben er videre til sluttspillet.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas i dag

Kan Bodø/Glimt gjøre det igjen?

Bodø/Glimt spilte 0-0 mot den bulgarske klubben og nå har laget sjansen til å vinne på hjemmebane. Laget har virkelig imponert i løpet av høsten. Siden tapet i Kosovo i begynnelsen av august har Bodø/Glimt spilt 21 kamper i Eliteserien og Europa uten å tape. Laget leder den Eliteserien og gruppen i Europa Conference League. Nå kan Bodø/Glimt sikre en plass i sluttspillet ved å vinne kampen mot gruppejumboen.

CSKA Sofia har det tøft i Europa

Den bulgarske klubben har tatt et poeng i Europa Conference League og det var hjemmekampen mot Bodø/Glimt. Ellers har det blitt tre tap og laget er dermed slått ut av turneringen. Derfor tror og håper vi at CSKA Sofia heller prioriterer det innenlands seriespillet og dermed ikke skaper problemer for Bodø/Glimt. Men gitt at den norske klubben vant mot Roma hjemme 6-1 og deretter spilte 2-2 borte på Stadio Olimpico, er det åpenbart at den norske klubben er favoritter.

Bodø/Glimt tar tre poeng og sikrer plass i sluttspillet

Vi tror at Bodø/Glimt tar tre poeng i denne kampen. De er i veldig god form og har bedre spillere og fremfor alt et bedre lag enn CKSA Sofia. Historien om Bodø/Glimt ser aldri ut til å ta slutt og oddsen viser at det vil fortsette en stund til. Til tross for at laget solgte sine beste spillere foran sesongen, leder de Eliteserien og gruppen deres i Europa Conference League. Derfor spiller vi også Bodø/Glimt som vinner mot CSKA Sofia og får oddsen 1,22 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Bodø/Glimt vinner mot CSKA Sofia til odds 1,22 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus på LeoVegas og oddse i Europa Conference League