Real Sociedad mot Atletico Madrid – Oddstips i Copa del Rey

Denne uken ruller den spanske cupen videre. På onsdag klokken 21.00 er det klart for åttendedelsfinale i Copa del Rey når Atletico Madrid reiser til San Sebastian for å spille mot Real Sociedad om retten til avansement i turneringen.

Spill på Copa del Rey med en velkomstbonus hos NordicBet

Tyngre for Real Sociedad etter en flott sesongstart

Real Sociedad hadde en fin start på serien og ledet faktisk La Liga i fem strake serierunder, før de mistet serieledelsen etter den fjortende serierunden. Nå ligger de 16 poeng bak serieleder Real Madrid. Lagets store utfordring er at de scorer for lite mål. Seks av lagets ni seire i La Liga har kommet etter 1–0-seier. Kun i en kamp har de scoret mer enn to mål, og med 22 scoringer på tyve kamper, er det bare syv lag i hele serien som har scoret færre mål. Dette er for få scoringer sammenlignet med de andre lagene i ligatoppen. 

Avansementet fra sektendedelsfinalen i Copa Del Rey ble sikret ved å slå Leganes 3–2 borte. Skal mannskapet til Imanol Alguacil sikre seg kvartfinalebillett er de nødt til å finne nettmaskene. 

Alt har ikke gått på skinner for Atletico Madrid denne sesongen

Atletico Madrid har en god spillerstall, men Diego Simones mannskap har ikke kommet i gang og vist stabilitet denne sesongen. Fjorårets seriemester klarte å gå videre fra gruppespillet i Champions League, men har egentlig enda til gode denne sesongen, å vise hva som bor i laget. Skader og korona har gjort sitt til at laget kanskje ikke har satt seg, men så langt ut i sesongen burde en solid førsteellever vært komponert. 

I forrige uke tapte de mot Athletic Bilbao i semifinalen i den spanske supercupen. De kom seg videre fra forrige runde i Cope del Rey ved å slå Rayo Majadahonda (nivå 3) 5–0 borte.

Atletico Madrid er knepne favoritter

I La Liga ligger Atletico og Sociedad på henholdsvis fjerde- og femteplass med like mange poeng, men Atletico har 33 scoringer mot Sociedads 22. Da de møttes i ligaen i oktober endte det 2–2 i Madrid. Bettingekspertene tror dette blir en jevn kamp hvor gjestene drar i land seieren og avanserer til kvartfinalen i Copa del Rey. Derfor spiller vi på Atletico Madrid-seier til 2,50 i odds hos NordicBet.

Vårt oddstips: Atletico Madrid Sevilla vinner borte mot Real Sociedad til odds 2,50 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Spill på Copa del Rey med en velkomstbonus hos NordicBet