AC Milan mot Juventus – Oddstips i Serie A

På søndag klokken 20.45 er det klart for en av de store duellene i Serie A når AC Milan tar imot Juventus på San Siro. Kampene mellom Rossoneri og La Vecchia Signora fra Torino har alltid noe eget ved seg, og det blir neppe annerledes i dette oppgjøret.

Få en velkomstbonus hos Betsson

Milan må vinne for å henge med i gullkampen

AC Milan endte som nummer to i Serie A forrige sesong bak byrivalen Inter. For tiden ligger de også som nummer to bak Inter, men avstanden mellom lagene er ikke så stor som den var i 2020/2021-sesongen. For tiden skiller det to poeng, og Milan som ikke har vunnet serien siden 2010/2011-sesongen, vil nok mer enn gjerne snyte Inter for nok et seriemesterskap.

AC Milan har spilt en kamp mer enn Inter, og på mandag hadde de sjansen til å gå forbi erkerivalen da de spilte hjemme mot Spezia i Serie A. Rossoneri dominerte kampen, brente et straffespark og tok ledelsen før Spezia utlignet. Deretter gjorde en dommertabbe at Milan fikk et mål feilaktig annullert to minutter på overtid, før det hele endte med at Spezia vant 2–1 etter scoring seks minutter inn i overtiden.

Juventus er inne i en god periode

Den gamle dame klarte til slutt å redde den viktige fjerdeplassen i Serie A i forrige sesong. Men totalt var det en skuffende sesong for laget som før dette hadde vunnet ligaen ni år på rad. Foran denne sesongen kom Massimiliano Allegri tilbake som manager. Men selv om han har fått litt mer struktur på laget, er det fremdeles et stykke igjen til Juve holder god gammel standard. Laget ligger for tiden som nummer fem i serien, og har 9 og 7 poeng opp til henholdsvis Inter og AC Milan.

Laget er imidlertid inne i en god periode. Juventus har ikke tapt i Serie A siden de ble slått 0–1 den 26 november. Da var Atalanta på besøk i Torino. Etter dette har de hatt en ubeseiret rekke på åtte kamper med seks seire og to uavgjort. Forrige lørdag vant de 2-0 hjemme mot Udinese, mens de beseiret Sampdoria med 4–1 hjemme i Coppa Italia på tirsdag. 

Milan knepne favoritter

Bettingekspertene tror det blir en jevn batalje i Milano på søndag som kan vippe begge veier. Samtidig har AC Milan fordel av hjemmebane. Og de har scoret tretten mål mer enn Juventus i ligaen denne sesongen (47 mot 34). At Milan i tillegg har en hviledag mer siden forrige kamp kan vippe det hele i favør vertene. Derfor spiller vi på Milan-seier til 2,65 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: AC Milan haler i land seieren hjemme mot Juventus til odds 2,65 hos Betsson

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på Serie A