Elfenbenskysten mot Egypt – Oddstips i Afrikamesterskapet

Onsdag klokken 17.00 er det storkamp i Afrikamesterskapet når Elfenbenskysten møter Egypt i åttendedelsfinalen. Dette oppgjøret blir ikke bare en kamp for videre avansement, det blir også en spisskamp hvor Mohamed Salah og Sébastien Haller gjerne vil sørge for avansementet til hvert sitt lag.

Få en velkomstbonus hos Betsafe

Fikser Haller og Pépé kvartfinale for Elfenbenskysten?

Elfenbenskysten vant gruppe E med ett poeng ned til Ekvatorial-Guinea. Det gjorde de med to seire og en uavgjort. De 7 poengene kom etter 1–0 over nettopp Ekvatorial-Guinea i åpningskampen, mens det ble 2–2 i den andre kampen mot Sierra Leone. Avansementet til åttendelsdelsfinalen ble sikret i den tredje gruppespillkampen med 3–1-seier over regjerende Afrikamester Algerie, som røk ut av turneringen med ett skarve poeng og sisteplass i gruppen. 

Arsenals Nicolas Pépé sørget for to av scoringene i gruppespillet, mens toppscoreren i Champions League, Ajax’ Sébastien Haller, foreløpig står med en scoring i Afrikamesterskapet. Disse to vil nok gjerne score mer og sørge for at Elfenbenskysten sikrer seg en kvartfinale. 

Egypt håper at kongen av Egypt ordner kvartfinale

Egypt gikk videre fra gruppespillet med andre plass i gruppen i Afrikamesterskapet. Laget endte på andreplass med seks poeng, noe som var tre poeng bak suverene Nigeria som vant alle tre kampene. Et Nigeria-lag som scoret mange mål, men som veldig overraskende, likevel tapte åttendelsfinalen mot Tunisia, som kom seg videre fra gruppespillet som den neste dårligste gruppetreeren. 

Egypt sikret seg de seks poengene med to 1-0-seire over Sudan og Guinea-Bissau. Mohamed Salah sørget for scoringen mot Guinea-Bissau, men egypterne har store forventninger til Liverpool-spilleren, og setter sin lit til at han scorer enda flere mål og fikser kvartfinalebilletten.

Elfenbenskysten er favoritten

Elfenbenskysten har scoret tre ganger så mange mål som Egypt hittil i mesterskapet, men samtidig har de også sluppet inn tre ganger så mange mål som Egypt. De siste gir gode muligheter for Salah & Co. Samtidig virker Haller & Co giftigere foran mål, og det samme tror bettingekspertene at de kommer til å være. Derfor spiller vi på seier til Elfenbenskysten til 2,25 i odds hos Betsafe.

Vårt oddstips: Elfenbenskysten drar i land seieren mot Egypt til odds 2,25 hos Betsafe

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsafe og spill på Afrikamesterskapet