Inter mot Liverpool – Oddstips i Champions League

Denne uken er det endelig klart for Champions League igjen når de første kampene av åttendedelsfinalene sparkes i gang. I Milano blir det et spennende oppgjør når Inter tar imot Liverpool på San Siro, eller Stadio Giuseppe Meazza som Inter-fansen foretrekker å kalle arenaen.

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Inter har vist varierende form i det siste

Internazionale Milano kom seg videre fra gruppespillet i Champions League ved å bli nummer to i gruppen bak Real Madrid. Tre seire, en uavgjort og to tap var nok til at de sikret avansementet med 10 poeng. Laget har røket ut av gruppespillet i de tre siste utgavene av CL, så for Nerazzurri var denne sesongens avansement et fremskritt. Faktisk har de ikke spilt i utslagsrundene av CL siden 2011/2012-sesongen. 

På de fem siste kampene har Inter tre seire, men med tap forrige helg mot AC Milan i Derby della Madonnina og uavgjort borte mot Napoli i helgen, mistet de serieledelsen i Serie A til byrivalen.  

Liverpool er inne i en god periode

Liverpool avanserte fra gruppespillet ved å vinne alle seks kampene, og er nå i utslagsrundene av Champions League for femte år på rad. To av disse er endt med finale. Laget scorer mye, og i gruppespillet scoret de like mange mål som de tre andre i gruppen til sammen.

I Premier League ligger de på andreplass bak Manchester City. Laget har seks seire på rad, og har ikke tapt siden fjerde juledag. I helgen tok de en sliteseier med 1–0 borte mot Burnley. Laget er nå fulltallig og skadefritt, så de røde vil mønstre sitt beste mannskap på San Siro. 

Liverpool er favoritter

Lagene har ikke møttes siden åttendedelsfinalen i CL i 2007/2008-sesongen, så det finnes lite statistikk for å si noe om styrkeforholdet mellom lagene. Den gangen vant Liverpool begge kampene med 3–0 til sammen, og oddsekspertene tror at de røde blir det sterkeste laget også denne gangen. Derfor satser vi på Liverpool-seier i CL-kampen til 2,15 i odds hos NordicBet.

Vårt oddstips: Liverpool vinner over Inter i åttendedelsfinalen i CL til odds 2,15 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos NordicBet og spill på Champions League