Napoli mot AC Milan – Oddstips i Serie A

Søndag klokken 20.45 er det toppoppgjør i Serie A når Napoli tar imot AC Milan hjemme på Stadio Diego Armando Maradona. Vertene leder serien med like mange poeng som gjestene. Med Inter halsende to poeng bak og med en kamp til gode, er kun seier godt nok i gulljakten. Inter spiller for øvrig mot Salernitana på fredag og kan med seier innta tabelltoppen før denne kampen.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Serie A

Napoli har fått los på gull

Etter en sterk 2–1-seier borte mot Lazio i forrige serierunde, inntok Napoli tabelltoppen i Serie A med like mange poeng som AC Milan, men med bedre målforskjell.  Med det tok de sin første seier på de fem siste kampene i alle turneringer, etter at de gikk på en skikkelig smell tidligere i uken ved å tape 2–4 på eget gress mot Barcelona i den andre playoff-kampen i Europa League. 

I Serie A har de nå 57 poeng etter 17 seire, 6 uavgjort og 4 tap. Med en målforskjell på 49–19 var helgens seier nok til å innta tabelltoppen. Ingen lag slipper inn færre lag i serien enn Napoli. Laget er nå i posisjon til å ta sitt tredje seriemesterskap gjennom tidene og det første siden 1989-1990-sesongen. Napoli er blitt nummer to åtte ganger, men i Sør-Italia er de nok lystne på et nytt gull, spesielt med tanke på tre sølv og en bronse i de fire sesongene 2015/2016 til 2018/2019.

Milan må vinne for å henge med i gullkampen

Etter andreplassen i fjorårets sesong bak byrivalen Inter, er Rossoneri veldig lystne på å ta klubbens første seriegull siden 2010/2011-sesongen i Serie A. Laget har også fått 57 poeng ved å vinne 17 kamper, spille seks uavgjort og tape fire. De har scoret flere enn Napoli med 53 mål, men har også sluppet inn ti flere, og derfor er de bak søndagens verter på tabellen med målforskjellen 53–29.

På de fem siste kampene har AC Milan vunnet tre og spilt to uavgjort, men litt typisk for Milano-laget har poengtapene kommet mot antatt svakere motstandere. I helgen klarte de bare 1–1 hjemme mot Udinese, og helgen før der igjen ble det 2–2 borte mot bunnplasserte Salernitana

Napoli er favoritt hos ekspertene

Napoli har vunnet de to siste kampene mellom disse to lagene. I tillegg er det endt med en Milan-seier og to uavgjort på de fem siste oppgjørene. Oddsekspertene tror mest på seier til vertene på søndag, og derfor spiller vi på Napoli-seier til 2,15 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Napoli vinner hjemme mot AC Milan til odds 2,15 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Serie A