Storhamar Hockey mot VIF Hockey– Oddstips i Fjordkraftligaen

Lørdag klokken 16.00 er det klart for den fjerde kampen i NM-sluttspillet i Fjordkraftligaen når VIF nok en gang tar turen fra Oslo til Hamar og CC Amfi for å møte erkerivalen Storhamar. Gjennom årene har det vært mange tette dueller mellom disse to lagene, og ingen av dem ønsker å bli slått ut av kvartfinalen av akkurat denne motstanderen. 

Spill odds på NM-sluttspillet i Fjordkraftligaen med velkomstbonusen fra Norgesspill

Storhamar er halvveis til semifinalen

Storhamar endte på en litt skuffende sjetteplass i Fjordkraftligaen med et poengsnitt på 1,67 over 43 kamper. Dette holdt likevel til plass i sluttspillet, hvor vinneren kan kalle seg Norgesmester. I det siste serieoppgjøret mellom disse to tapte Storhamar hele 0–4 hjemme, men i de tre kampene som er spilt i sluttspillet er det etter hvert blitt jevne oppgjør. VIF vant 5–2 hjemme i den første kampen, men tapte 3–2 borte i den andre. Siden Storhamar deretter vant det tredje oppgjøret 3–4 borte, så betyr det at Hamarlaget har sikret seg halvparten av seirene som trengs for å gå til semifinalen.

Uten seier til VIF Ishockey henger semifinaleplassen i en tynn tråd

Oslo-laget hadde store ambisjoner før sesongen, men endte til slutt på en skuffende fjerdeplass med et poengsnitt på 1,86 etter 42 spilte kamper. I det siste serieoppgjøret var det klasseforskjell på lagene, men i sluttspillet har forhåndsfavoritten VIF fått det tøffere etter hvert. Siden NM er best av syv kamper i ishockey, betyr det at laget som får fire seire først avanserer til semifinalen. Siden VIF allerede har to tap, behøver de seier i denne kampen om veien til en semifinale ikke skal bli veldig bratt.

Ekspertene heller mot VIF, men tror det blir jevnt

Hos oddsekspertene heller flertallet mot at VIF Hockey vinner denne fjerde kampen i NM-sluttspillet, men alle tror også at det blir svært jevnt. Storhamar er imidlertid i siget etter den sterke borteseieren i forrige kamp, og dette kombinert med hjemmebanefordelen i et fullsatt CC Amfi, kan være det som tipper et jevnt oppgjør i favør vertene. Derfor velger vi å gå for Storhamar-seier til 2,60 i odds hos Norgesspill.

Vårt oddstips: Storhamar vinner hjemme mot VIF Hockey til odds 2,60 hos Norgesspill

Team Bettingspesialisten