Storhamar Hockey mot VIF Hockey– Oddstips i Fjordkraftligaen

Onsdag klokken 19.00 er det klart for den sjette kvartfinalekampen i NM-sluttspillet, når VIF tar turen til CC Amfi for tredje gang. Der venter nok en gang erkerivalen Storhamar, og med lukten av noe stort har ikke Hamar-laget noen som helst planer om å gå tapende ut av denne duellen. 

Spill odds på NM-sluttspillet i ishockey med velkomstbonusen fra NordicBet

Med seier er Storhamar i semifinalen

Storhamar endte på en skuffende sjetteplass i Fjordkraftligaen i ishockey, men i sluttspillet har de vist gode takter i flere av kampene. Etter fem spilte kamper står det 3–2 til Storhamar i best av 7-serien. Storhamar tapte den første kampen borte, men har deretter vist gode takter på Jordal Amfi og sikret seg to seire. Hjemme på Hamar er det blitt en seier og ett tap hittil. Med seier i denne kampen vinner laget kvartfinalen og går videre til semifinalen mot vinneren av Sparta Sarpsborg/Frisk Asker. Spiller de like godt hjemme i CC Amfi som de gjorde på Jordal Amfi på mandag, da de snudde 3–1 til 3–4-seier i den siste perioden, er semifinalebilletten i boks.

Vinn eller forsvinn for VIF Ishockey

VIF endte til slutt på fjerdeplass i Fjordkraftligaen, men ambisjonene før sesongstart var mye større. Nå er det en plass i NM-sluttspillets semifinale som gjelder. Oslo-laget er nødt til å vinne denne kampen på Hamar om de fortsatt skal ha håp om en plass i semifinalen. Etter mandagens hjemmetap er de nødt til å vinne de to resterende kampene for å gå videre i sluttspillet. VIF vil for alt unngå å bli slått ut av erkerivalen Storhamar, men skal de klare det er det nødt til å reise seg etter mandagens hjemmetap.

Ekspertene tror det bli et jevnt oppgjør, men heller mot at Storhamar vinner

Oddsekspertene tror at det nok en gang blir en jevn batalje mellom disse to lagene, men samtidig heller de også mot at Storhamar drar det hele i land foran hjemmefansen på Hamar. Derfor går vi for Storhamar-seier til 2,26 i odds hos NordicBet.

Vårt oddstips: Storhamar vinner hjemme mot VIF Hockey til odds 2,26 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Spill odds på NM-sluttspillet i ishockey med velkomstbonusen fra NordicBet