Charles Leclerc mot Max Verstappen – Oddstips i Formel 1

På søndag er det klart for det fjerde løpet i årets sesong av Formel 1. Det betyr at det ennå er tidlig i motorsirkuset, men det gjelder å få en god start, og før løpet starter klokken 15.00 på søndag skal det kjempes om gode startposisjoner. Hvem som får pole position i Emilia Romagna Grand Prix gjenstår å se, men det vil ikke være en stor bombe om det blir enten Max Verstappen eller Charles Leclerc.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Formel 1

Leclerc leder etter de tre første Grand Prix-rundene

Monegaskeren Charles Leclerc vant ingen løp i forrige sesong, og han endte til slutt som nummer 7 med 159 poeng. Hans beste prestasjoner over 22 løp var en andreplass samt fem fjerdeplasser. Scuderia Ferrari-førerens beste plassering sammenlagt i Formel 1 er en fjerdeplass i 2019-sesongen. 

I årets utgave av Formel 1 har han imidlertid kommet godt i gang, og leder med 71 poeng foran George Russel og Carlos Sainz jr., med henholdsvis 37 og 33 poeng. To seire i Bahrains Grand Prix og Australias Grand Prix har sørget for det. I tillegg ble han nummer to i Saudi-Arabias Grand Prix i sesongens andre løp.

Max Verstappen vil forsvare VM-tittelen fra forrige sesong

Nederlenderen Max Verstappen ble verdensmester for første gang i 2021 etter å ha blitt nummer 3 i de to foregående sesongene. Red Bull-føreren ble nummer 1. med 395,5 poeng mot Lewis Hamiltons 387,5. Disse to racerførerne var i en klasse for seg. Verstappen hadde 10 seire og 8 andreplasser mens Hamiltons vant 8 ganger og ble nummer to i 8 løp. Kun 4 løp ble vunnet av andre førere. 

Verstappen vant løpet i Saudi-Arabia, men utover det har ikke de tre første løpene vært en ubetinget suksess denne sesongen. I det første brøt han løpet, men ble klassifisert på en 19. plass ettersom han hadde fullført over 90% av løpsdistansen. I forrige runde fullførte han heller ikke løpet. Den dårlige starten til Verstappen å være, gjør at han ligger på sjetteplass i sammendraget med 25 poeng. Dette er nok noe han har seriøse planer om å rette på i duell mot Leclerc i Emilia Romagna.

Leclerc er knepen favoritt

Hos oddsekspertene vurderes Lecerc som knepen favoritt til å vinne dette løpet. Hos LeoVegas kan du spille Leclerc-seier til odds på 2,40 mot 2,65 i odds på Verstappen-seier. Vi velger imidlertid å gå for en ren duell mellom disse i et Head to head-spill. I den duellen satser vi på at Charles Leclerc vinner over Max Verstappen til 1,81 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Charles Leclert slår Max Verstappen i Emilia Romagna Grand Prix til odds 1,81 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Formel 1