Tampa Bay Lightning mot New York Rangers – Oddstips i NHL

Søndag klokken 02.00 er det vinn eller forsvinn for New York Rangers når de møter Tampa Bay Lightning i den sjette kampen i finalen i Eastern Conference. Rangers fikk en god start på Conference-finalen, men Lightning har snudd det hele på de tre siste kampene og sitter nå i førersetet med tanke på å komme til finalen i Stanley Cup mot Colorado Avalanche. 

Få en velkomstbonus hos Betsson

Tampa Bay Lightning jakter tredje Stanley Cup-finale på rad

Tampa Bay Lightning kom seg til Conference-finalen ved å beseire Toronto Maple Leafs 4–3 i kvartfinalen og deretter Florida Panters med 4–0 i semifinalen. Selve finalen fikk de en dårlig start på med to tapte kamper, men deretter har de snudd det hele ved å vinne de tre siste oppgjørene. 

Med seier i denne kampen vil de vinne NHLs Eastern Conference og få Prince of Wales Trophy, samtidig som de går videre til Stanley Cup-finalen for tredje år på rad. Lightning har vunnet Stanley Cup de to siste årene, og vil nok gjerne gå til nok en finale. De vant sin første i 2004, mens det ble finaletap mot Chicago Blackhawks i 2015.

New York Rangers jakter første finale i Stanley Cup siden 2014

Rangers beseiret Pittsburgh Penguins med 4–3 i kvartfinalen, mens Carolina Hurricanes også ble slått med 4–3 i semifinalen. New York Rangers kom godt i gang i Conference-finalen, med seire i de to første kampene, men deretter er det blitt tre strake tap. Dermed er det vinn eller forsvinn i de to siste kampene dersom de skal vinne finalen i Eastern Conference og avansere til Stanley Cup-finalen. 

Rangers har vært i 11 finaler til sammen og har vunnet fire ganger. Forrige finale var i 2014, men den gangen ble det tap mot Los Angeles Kings. Siste finale før det igjen var i 1994, hvor de vant over Vancouver Canucks.

Ekspertene tror på seier til Tampa Bay Lightning

Oddsekspertene er ganske klare på at Tampa Bay Lightning kommer til å vinne dette oppgjøret. De har også fordel av å spille hjemme, og derfor velger vi å spille på seier til Tampa Bay Lightning til odds på 1,95 hos Betsson.

Vårt oddstips: Tampa Bay Lightning vinner den sjette kampen i Eastern Conference-finalen mot New York Rangers til odds 1,95 hos Betsson

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson og bruk på Stanley Cup