Tampa Bay Lightning mot Colorado Avalanche – Oddstips for Stanley Cup

Torsdag klokken 02.00 er det klart for den fjerde finalekampen i Stanley Cup når Tampa Bay Lightning tar imot Colorado Avalanche i Amalie Arena. Avalanche kom best i gang i årets finale, men Tampa Bay Lightning slo kraftig tilbake i den første hjemmekampen. Før dette oppgjøret leder dermed Avalanche 2–1 i best av syv kamper, og det er allerede garantert at det må spilles minst fem finalekamper før ett av lagene kan løfte troféet. 

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Tampa Bay Lightning er godt vant med å spille Stanley Cup-finale

Laget fra NHL og Florida er nå i den tredje Stanley Cup-finalen på rad, og er dermed godt vant med dette. På veien til finalen beseiret de Toronto Maple Leafs 4–3, Florida Panters 4–0 og New York Rangers 4–2 i Eastern Conference-finalen. I de to første finalekampene ble det tap mot Colorado Avalanche, men Tampa Bay Lightning slo sterkt tilbake i det tredje oppgjøret på hjemmebane og vant 6–2. 

Colorado Avalanche spiller Stanley Cup-finale for første gang på 21 år  

Avalanche har hatt en ganske lett reise på veien til selve Stanley Cup-finalen. Først slo de Nashville Predators 4–0, deretter St. Louis Blues 4–2 og til slutt Edmonton Oilers 4–0 i Western Conference-finalen. Colorado Avalanche er nå i finalen for tredje gang, og for første gang siden 2001. I de to første kampene hjemme i Ball Arena vant de begge oppgjørene. Først 4–3 etter overtid i den første kampen, og deretter en sterk 7–0-seier i den andre. 

Colorado Avalanche er knepne favoritter

Oddsekspertene tror dette fjerde oppgjøret blir en jevnspilt batalje, og det er nesten samme oddsbetingelser på seier til hvert av lagene. Dog er Avalanche knepne favoritter og derfor velger vi å spille på Avalanche-seier til odds på 2,43 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Colorado Avalanche slår Tampa Bay Lightning i den fjerde finalekampen i Stanley Cup til odds 2,43 hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas