Brasil vs Sveits – VM 2022 Oddstips

Brasil møter Sveits og håper å vinne sin andre VM-kamp på rad i 2022. I åpningen mot Serbia var Brasil det bedre laget og vant fortjent 2-0. Nå har de sjansen til å sikre seg en plass i sluttspillet ved å vinne mot Sveits. Det blir imidlertid ingen enkel kamp da Sveits er gode defensivt og vant sitt første møte mot Kamerun 1-0. Hvem har det som skal til for å vinne kampen?

Dato: 28. november 2022
Avspark: 17:00
Arena: Stadium 974 (Doha)
Dommer: I Barton (El Salvador)

Få en oddsbonus hos Betsson og spill på VM i Qatar 2022

Brasil ønsker å ta den andre strake seieren

Brasil er tidlige favoritter til å vinne VM i 2022, og de startet sterkt med å vinne mot Serbia. Nå tyder mye på at de kan sikre seg en plass i sluttspillet dersom de vinner mot Sveits. Med stor sannsynlighet vinner de gruppen dersom de vinner mot Sveits, noe mange tror de vil gjøre, spesielt alle oddsekspertene i Norge. Alt annet enn seier mot Sveits ville være en skikkelig overraskelse.

Sveits vant mot Kamerun

Sveits åpnet også dette verdensmesterskapet med seier. Men den kom mot Kamerun og var ikke like overbevisende som Brasils. I mellomtiden har Sveits aldri tapt mot Brasil i en konkurransekamp. De har dyktige spillere, men er klare underdogs mot Brasil.

Brasil vinner lett

Selv om Sveits er et godt lag, er Brasil favoritter til VM-gullet av en grunn. De har et virkelig godt lag og så lenge de vinner mot Sveits er gruppeseieren i grunnen deres. Vi tror Brasil kommer langt i dette VM og har ingen problemer med å vinne mot Sveits. Derfor satser vi på at Brasil vinner mot Sveits til oddsen 1,44 hos Betsson.

Vårt oddstips: Brasil vinner mot Sveits til odds 1,44 hos Betsson.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Betsson og spill på VM i Qatar 2022