Portugal vs Uruguay – VM 2022 Oddstips

Portugal vant 3-2 mot Ghana etter en målløs første omgang. Det var fjerde gang i VM-historien at det har blitt så mange mål etter en første omgang uten et eneste mål. Nå skal Portugal møte Uruguay, som så noe trege ut mot Sør-Korea og ikke scoret i en kamp som sluttet 0-0. Portugal er favoritter i henhold til oddsen, men det blir sikkert jevnt. Lagene møttes i VM 2018 hvor Uruguay vant og kom dermed til kvartfinale. Hvordan vil dette møtet mellom lagene ende?

Få en oddsbonus hos Nordicbet og spill på VM i Qatar

Portugal er favoritter ifølge oddsen

Portugal vant sin første VM-kamp i Qatar mot Ghana. Etter 0-0 i første omgang ble det nok av mål i andre omgang. Men den offensive tankegangen gjorde også at laget slapp inn to mål. Nå blir det vanskeligere å score mål for Ronaldo og Bernardo Silva. Spesielt med tanke på Uruguays dyktige forsvar. Portugal må prestere på topp for å vinne.

Uruguay så treg ut

Mot Sør-Korea kom Uruguay inn som favoritter til å vinne. Men det ble ingen seier uten 0-0 til Suarez og Cavani. Uruguay har et rutinert lag som kanskje har begynt å bli litt gammelt. Joda, de holdt seg tett bak, men de skapte ikke så mye fremover. Kan dette endre seg mot Portugal? Sannsynligvis ikke fordi de må fokusere på det defensive i denne kamp i VM 2022.

Portugal vinner til slutt

Selv om det kunne bli jevnt, som oddsekspertene tror, ​​holder vi Portugal som favoritter. Uruguay så ikke bra ut i det hele tatt mot Sør-Korea og vi tror de kommer til å få det tøft mot en offensiv med så mange dyktige spillere. Hvis Ronaldo, Fernandes og Bruno Silva er i humør til å spille, blir det vanskelig. Derfor spiller vi Portugal som vinner til odds 2,00 hos Nordicbet.

Vårt oddstips: Portugal vinner mot Uruguay til odds 2,00 hos Nordicbet.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Nordicbet og spill på VM i Qatar